BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


17. toukokuuta 2013

kuvapläjäys torstain ratsastuksesta

Eilen tosiaankin kuvailtiin Ansun kanssa päittäin. Eilen päivitinkin jo nuo mitä otettiin ennen kun menin ratsastamaan. Diva oli vähän malttamaton kun käveltiin maastakäsin niin joka kuvakulmasta, ei ihan saanut hyviä kuvia, mutta kun tamman huomion sai niin kuvista tuli super kivoja! :) Tässä nyt kumminkin toinen mokoma pläjäys ratsastuskuvia! 



Mentiin Divan kanssa kentällä ilta-auringossa ehkä noin vajaa tunnin verran. Diivuli oli taas melkoisen terhakkana ja kyttäili paljon mitä ympärillä tapahtuu, ei oikein malttanut keskittyä ja olisi vain tahtonut mennä lujaa :D Aloitin käynnissä taivuttelemalla ja asettelemalla , pääosin työskennellen ympyröillä. Ravissa D oli alkuun ihan lentoon lähdössä, paljon kun jaksoi vain työstää niin se alkoi paremmin keskittyä. Laukkaa otin ihan koko uraa pitkin alkuun kevyemmässä istunnassa  kumpaankin suuntaan ja annoin laukata hiaman isompaa laukkaa kun Diva niin kovasti halusi mennä. Tämän jälkeen lähdin tekemään hiaman siirtymisä laukasta, D oli hiaman hätäinen näissäkin ja ei malttanut seistä taikka käynnistä tarjosi laukkaa.. loppuun kumminkin tämäkin parani jokseenkin joten päätin tältä kertaa lopettaa  siihen.



Käveltiin hetki jonka jälkeen jäin työskentelmään ravissa... Diva oli kyllä laukkojen jälkeen niin enenerginen, siis ihan lentoon lähdössä! Siitä ravista olisi varmaan kouluradalla saanut lisätystä ravista hyvät pisteet, niin lennokkaasti diivuli pisti menemään :D  Noh selvästikkin vain suoralla uralla työskennellessä, diva vain tuntui kipittävän joten lähdin pujottelemaan aina uralla puolelta toiselle sekä vaihtelin usein suuntaa sekä työskentelin kahdeksikolla. Pikkuhiljaa Diva alkoi keskittyä itse työntekoon ja alkoi rauhoittumaan sekä rentoutumaan. Nyt D ei ollut yhtään niin hätäinen ja alkoi hakeutumaan hyvin alas. Kumpaankin suuntaan vielä eteen-alas jumppailua ja lopettelin siihen kun hevonen tuntui hyvälle, loppuun oli jo tosi rento! :)


mulla ihme könötys mutta divalta liikettä löyty :D









Huomenna taas diivailemaan, palaillaan! hyvät viikonloput :)

4 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016