BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. toukokuuta 2013

Turun malja

Ei ole tallilla varmaan koskaan ollut noin kauhea hälinä kun on käynyt ratsastamassa.. kisa valmistelut olivat täydessä iskussa kun torstaina menin tallille. Traktoreita pörräsi kentällä, autoja ja ihmisiä meni joka suuntaan ja esteitä kuljetettiin edes takas.  Oltaisiin suunnattu Divan kanssa maneesiin mutta tunnit olivatkin alkaneet jo siellä joten oli pakko suunnatta pikku kentälle. Diivuli oli ihan ihmeissään kun astui tallista ulos, että mitä ulkona oikein tapahtuu kun oli niin kauhea hälinä :D 

Kentällä mentiin ehkä noin tunnin verran, en edes yrittänyt tehdä mitään sen kummempia, keskityin vain siihen,että hevonen tulisi hiaman paremmin kuulolle ja rentoutuisi. Divan huomio kiintyikin enimmäkseen siihen  mitä ympärillä tapahtui ja tuntui ,ettei tamma ollut yhtään kuulolla ja liikkui jännittyneesti eteen.  Työstin pitkään käynnissä, asetellen ja taivutellen sekä usein suuntaaa vaihdellen, suoralla uralla pujottelin puolelta toiselle. Töitä sai kyllä tehdä mutta pikkuhiljaa diva alkoi rentoutua. Kun D oli paremmin kuulolla ja rennompi otin aina pätkiä raviin, siirtymisitä jatkoin pari kierrosta kumpaankin suuntaan kevennellen. Nyt diva liikkui jo pätkittäin ihan kivasti! Välillä  sen huomio toisin kiinnittyi ihan johonkin muuhun kuin itse työntekoon,  Vähän kun diva alkoi rentoutua niin tietysti muun hälinän keskeltä kentän vierestä pörhältää auto josta kuski soittaa täysillä torvea.. ei huhhu mikä vatipäää!

Diva ei tuosta tööttäilystä kauheesti nokkiinsa ottanut mutta ihmetyttää miten jollain voi tulla edes mieleen painella täysillä torvea kun näkee ,että kentällä porukkaa ratsastamassa??  Loppuun päin ympärillä oleva hälinä alkoi pikkuhiljaa hälvetä ja diva oli jo hyvin kuulolla. Työstin kahdeksikolla siirtymisiä ja loppuun jumppailtiin hetki eteen-alas. Alkutunnista kun näytti siltä,ettei mistään tule mitään niin loppuun diva olikin jo todella rennon ja mukavan tuntuinen, ravaili rennon pyöreästi eteeen, super! 

Harjailuiden jälkeen syöttelin diivulia pihalla hetken, kentällä pörräsi vielä traktorit mutta diva taisi nähdä ne kuvasta päätellen mörköinä ;) 


Tänään vierähtikin reippaasti aurinkoisessa säässä melkein koko päivä maljassa! Huominenkin luultavasti menee kisoja katsellessa :)

Loppuun  vielä ehkä söpöin kuva ikinä! Enään 22pv,että pikku ukkeli tulee kotiin! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016