BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. toukokuuta 2013

Kiireinen päivä

Eilen en ehtinyt paljon koneella istua kun koko ajan oli kiire johonkin suuntaan..
Kouluun menin puoli 9 jossa alettiin saman tien pistämään mun hiuksia kun ei ollut muutakaan tekemistä. Mulla on taaas vaihteeksi ihan kauhea hiuskriisi ja en tiedä yhtään mitä teen,  toisaalta yksiväriset alkaisivat houkuttaa mutta toisaalta ei.. Päädyttiinkin siis pistämään vain tyvi piiloon sekä nostettiin hiukan folioilla liukuvärjättyä latvaa ylöspäin sekä lopuksi leikattiin huonoja pois. Ei tästä oikeastaan suurta muutosta edes huomaa mutta toisaalta en sitä edes vielä hakenutkaan, olkoot nyt nämä vaaleat latvat ainakin kesän yli! 

Kello näytti puolta 12 kun saatiin mun hiukset valmiiksi josta suuntasin nopsaan syömään, kaveri tuli mulle suoristus permanenttiin 12 aikaan ja sitä väkerrettiin siihen puoli 4 asti.. Koululta nopsaa kotoo kautta vaihtamassa vaatteet josta suuntasin tallille! 5 aikaan meillä oli taas hyppy treeni

Hypättiin  tunnin aikana melko simppeliä kivaa tehtvää. Aloitettiin verkan jälkeen päädyssä olevalla yksittäisellä pystyllä jota hypätiin pari kertaa sillaisenaan, sen perän lisättiin melko pian toinen pysty eli tultiin siis pysty-pysty kaarevaa linja.. Hypyt onnistuivat melko hyvin ja kierros kierrokselta esteitä hiaman korotettiin, hypättiin tehtävää siis kummastakin suunnasta. Tämän jälkeen lisättiin linjan jälkeen suoralta lähestymiseltä pysty josta käännyttiin oikealle ja hypättiin pysty.  Näille tulikin hyviä hyppyjä, diva oli kontrollissa eikä päässyt kuskaamaan esteiden välissä, nyt muistin itsekkin istua paremmin satulaan esteiden välissä! 

Tähän lisättiin jossain kohtaan mukaan myöskin trippeli sekä alku aloitettiin eri tavalla, tultiin näiä pienenä "ratana"  Eli ensiki pysty , kaarre vasemmalle ja trippeli,- kaareva pysty-pysty linja josta kaarrettiin  pystylle ja viimeiseksi vielä tuo ensimmäinen este toisesta suunnasta.

Eka kierros sujui meiltä hyvin ja d oli kontrollissa ja paikat täsmäsivät. Toisella kierroksella trippelille asti sujui hyvin mutta trippelin jälkeen askeleet eivät täsmänneetkään ja hyppy tuli melkoisen juureen, diva hyppäsi ja kolautti puomiin josta ilmeisesti vetikin herneen nenään.  Yritin pysyä kyydistä mutta diva ampaisi esteen jälkeen niin meni siinä tasapaino.. seuraavaksi olinkin kirjaimellisesti maistamassa kentän pohjaa..suu ainakin oli täynnä hiekkaa,tuntui ,että tukehtuisin siihen XD Diva tietysti fiksuna tyttönä ampaisi täyttä laukkaa  kentän portista ulos suorinta tietä talliin  :D Ei onneksi sattunut mitään sen pahempaa, ilmat siinä rytäkässä meni pihalle ja polvi otti pikkaisen osumaa.. ei tosin sattunut siinä vaiheessa vaan illalla alkoi hiaman vihlomaan ja nyt siinä onkin kivan kokoinen mustelma :) 

Juuri muuten vähän aikaan sitten mietin,etten ole divalta ennen tippunutkaan vaikka sitä olen jo yli vuoden vuokraillut, noht nyt on sekin sitten koettu! :D Nopsaan kävin tuon jälkeen vessassa putsailemassa naaman ja suun hiekasta ja eikun takaisin selkään! Tultiin kaarevaa linjaa pari kertaa pienempänä jolloin nostettiin taas samoihin mittoihin. Nyt multa meni pasmat jotenkin sekasin ,enkä kunnolla keskittynyt tippumisen jälkeen. Diva ampaisi  pari kertaa esteille ja väliin otti pikkuaskeleen ja hyppy lähti juuresta, parin kierroksen jälkeen sujui jo paremmin ja saatiin taas paikat löytymään, piti antaa laukan rullata vain paremmin ennen esteitä. Tuo kaareva linja osottautui ennen tippumista hiaman vaikeaksi kun d pääsi siinä vähän kuskaamaan joten hypättiin se vielä pari kertaa uusiksi viimisenä, siihen saatiinkin hyvät hypyt ja nyt d ei päässyt kuskaamaan, laukka rullasi ja paikat löytyivät, siihen oli hyvä lopettaa! Loppuun eteen-alas ja polulla loppukäynnit, tallissa d pääsin suihkun kautta ulos syömään vihreää! :) Alkutunnista ainakin jäi tosi hyvä fiilis, diivuli hyppeli hienosti! :)
Huomenna onneksi  koulusta vapaapäivä ja lauantaina diivailemaan :) ,kuvia lisäilen kunhan saan ne ensiksi itselleni, kiitokset idalle kuvaamisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016