BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. toukokuuta 2013

Rento tiistai

Eilen suuntasin siis liikuttamaan Divan. Ulkona oli taas todella lämmin ilma! Käveltiin pitkät alkukäynnit edes takaisin polulla.. En tiedä mahtoikohan johtua kuumudesta kun Diva käppäili niin rauhallisesti maastopolulla. Ihan sai antaa pitkät ohjat kun tamma vain katseli tyytyväisesti maisemia! Kentällekkin päästessä Diva oli yllättävän rauhallinen! Kentän laidalle oli jo kasattu Maljaa varten telttoja jotka osottautuivatkin tamman mielestä melko pelottaviksi,  niiden ohi kun ei voinut millään kävellä :D Pari kertaa diva pompahteli suuntaan taikka toiseen kun näytin telttoja mutta eivät ne muutaman kierroksne jälkeen enään niin pelottavat sitten olleetkaan, hölmö! :D  

Ei tehty oikeastaan sen ihmeemipiä, melko rennosti mentiin tunnin verran kun oli aikas kuuma. Taivuttelin ,asettelin vaihdoin usein suuntaa ja tein hiaman pohkeenväistöä suoralla uralla. Ravissa keventelin alkuun koko uraa pitkin kumpaankin suuntaan jonka jälkeen otinkin melko pian laukkaa. Laukassa kumpaankin suuntaan myöskin alkuun koko uraa pitkin jonka jälkeen hetken käveltiin. Kävelyn jälkeen jäin toisene päätyyn ympyrälle jossa työstin laukassa sekä oikeaan,että vasempaan kierrokseen tehden käyntiin+ pysähdykseen asti siirtymisiä. Alkuun diva oli melkoisen vauhdikas eikä oikein malttanut noissa nostoissa mutta rauhottui ajan mittaa ja tuli oikein mukavaksi ratsastaa. Oikeaan kierrokseen diva oli  todella hyvä ja rennon tuntuinen! Nyt kun D oli laukassa rento lähdin tekemään kahdeksikolla pari kertaa laukkavaithoja, Diva malttoi hyvin ja vaihtoi vasta kun annoin luvan, parin onnistuneen vaihdoin jälkeen lopettelin siihen ja annoin hetken kävellä. Loppuun työskentelin vielä harjoitusravissa kiemuraurilla + ympyröillä, diva alkoi kivasti rentoutua ja hakeutumaan pyöreämpään muotoon.  Loppuun sitten vain eteen-ala pari kierrosta, Diva oli ihan älyttömän hyvä ja rennon tuntuinen, ravaili rennon letkeästi eteen, super!  


Loppuun käppäiltiin pitkät loppukäynnit taas ihan pitkin ohjin, käytiin myöskin pellolla kääntymässä jossa käveltiin pari kierrosta, odotin että diva olisi ollut ihan ihmeissään ja pörhäkkänä mutta niin tyytyväisen oloisesti tamma pellollakin käpsi ja katteli maisemia, sai taas antaa ihan pitkällä ohjalla kävellä! :D Tallissa heppa pääsi suihkuun jonka jälkeen syöttelin ulkosalla hetken. 


Huomenissa taas diivailemaan, viikonloppuna katselemaan kisoja sekä ensi keskiviikkona päästään taas loikkimaan, jee! :) Palaillaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016