BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. kesäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin!

Wuhuu! Tänään mullakin alkoi nyt vihdoin virallisesti kesäloma!! 8)
Viimepäivät ovatkin oikeastaan kuluneet pitkälti koiran kanssa kotona, sitä vahtiessa. Se on oikea termiitti sille päälle sattuessa niin sitä ei voi oikein jättää hetkeksikään vahtimatta :D Aikaa ei siis ole jäänyt paljon koneella istumiseen.  Sain aikaseksi koota vidopätkät yhteen joten alhaalla lyhykäinen video pikku ukkelista <3  Tänään Bruno pääsi ekaa kertaa tekemään tuttavuutta tallille , toisin ihan vain sylissä kun on niin pikkanen, kunhan se vain kasvaa tuosta isommaksi ja saa rokotukset pääsee se kunnolla vierailemaan tallille :) Diivuli oli ihan ihmeissän pikkasesta ja taisi ukkelikin olla hiaman hämillän Diivulista :D 

Eilen keskiviikkona sain käydä liikuttamassa ponin. Mentiin tunnin verran työskennellen malja kentällä. Menin ilman satulaa, poni oli kyllä ihan älyttömän hyvä läpi ratsastuksen ajan, todella rento ja mukavan tuntuinen! Käynnissä työskin kunnolla kumpaankin suuntaan tehden pohkeenväistöjä sekä asettelin,-ja taivuttelin ympyröillä. Kun käynti tuntui hyvälle jatkoin ravissa. Laukkaa otin koko uraa pitkin sekä tein kahdeksikolla laukkavaihtoja, R oli ihan super! Laukkasi hyvin pyöreästi eteen ja vaihtoi tismalleen kun pyysi! Lopussa ratsastin kerran läpi HeC kouluradan ja pyysin lävisäjällä hiaman isompaa ravia, poni lisäsi hyvin! Loppuun vain eteen-alas jumppailut ja pitkät loppukäynnit maastopolun kautta, jäi kyllä hyvä fiilis poneilusta :)

Tänään meillä oli pitkästä aikaa hyppis! Postailen tunnista myöhemmin kunhan vain kerkiän! Hyvät juhannukset, palaillaan! :) 

7 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016