BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


6. kesäkuuta 2013

Rento kesäpäivä!


1
2
 3
 4
 5
 6
 7
8
9
10
Tänään vietettiin diivulin kanssa ihanan rentoa kesäpäivää,tälläisia päiviä lisää! Oli niin hirvittävän kuuma,ettei siinä helteessa pahemmin jaksanut ratsastaa. Ida tuli meitä kuvaamaan ja taroitus olikin mennä alapellolle ottamaan muutama kiva kesäinen kuva , pellolle kun päästiin niin kuvaaja huomasi,että kamerasta puuttuu muistikortti, hahh :D ei siis saatukkaan tällä kertaa hyvälaatuisia kamera kuvia :D Mulla oli onneksi oma videokamera mukana matkassa ja sen kanssa parit kuvat räpsittiin. Laatu siis on mitä on mutta kuvista tulikin ihan yllättävän kivoja vähän kun niitä ensiksi muokkaili , iso kiitos siis idalle kuvaamisesta :) Mikä kuvista on teidän lemppari? :) Istahdin divan selkään ehkä viideksi minuutiksi kun räpsästiin kuvat. Vitsit pellolla oli lämmin kun siihen porotti suoraan aurinko, olisi vain tehnyt mieli jäädä diivulin selkään makoilemaan ja ottamaan arskaa, divakin vallan tyytyväisenä olisi varmasti tahtonut jäädä vain syömään :D 

Pellolta varusteet päälle ja nokka kohti kenttää! oli ihan tuskaa kiskoa kireät ridapöksyt ja saappaat jalkaan :D Kentällä työskenneltiin yhteensä abou 30 min ajan kaikissa askellajeissa suht rennosti ympyrällä. En vaatinut tai pyytänyt ihmeempiä, diva oli muutenkin niin rennon tuntuinen alusta alkean, lienee kuumuus pehmittänyt pään kun ei jaksanut paljoa hötkyillä :D diva oli siis läpi ratsastuksen ajan todella mukavan oloinen, hiaman tahmeahko alkuun muttakun virkityi oli tosi kiva! Loppuun jumppailut eteen-alas ja pitkät loppukäynnit maastopolun kautta! Jäi kyllä taas niin hyvä fiilis, diivuli on vaan parhain :)

Lisäilen viimeistään tänne videon tästä päivästä kunhan huomenna vain kerkiän! Siihen asti, moikkis :) 

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016