BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


11. kesäkuuta 2013

Tuulinen tuuppailu kerta

Sunnuntaina sainkin käydä diivuli liikuttamassa kun sen toinen vuokraaja ei päässyt. Mentiin kentällä tunnin verran, Viivi olikin meitä taas kuvailemassa, kiitos! :) Diva oli jotenkin tosi tahmean oloinen , lieneekö siitä,että olisi ollut hiaman väsy edellispäivän hyppelöistä. Mentiin siis suht rennosti tehden sen ihmeempiä. Lähinnä kaikki askellajit läpi. Jalalla sai kyllä melko paljon ratsastaa.Kun diva tuli hiaman reippaammaksi oli se jo loppuun tosi rennon ja kivan tuntuinen.


Tänään tiistaina kävin myöskin divan liikuttamassa. Voi vitsit tamma oli ihan mielettömän mukava läpi ratsastuksen ajan, ihan harmittaa kun ketään ei ollut kuvaamassa :D
Ulkona oli kauhea tuulinen ilma ja alkutunnista diva liikkuui hiaman jännittyneesti ja säpsyi pariin otteeseen. Työstin ensin kunnolla käynnin hyväksi usein suuntaa vaihtaen asettelemalla ja taivuttelemalla kunnolla ulos,-että sisälle päin, suoralla tehtiin pohkeenväistöjä. Pikkuhiljaa kun käynti oli hyvä jatkoin rennossa ravissa kevennellen koko kenttää  käyttäen kumpaankin suuntaan. Diva alkoi pikkuhiljaa rentoutua. Laukkaa otin myöskin alkuun ihan koko kenttää käyttäen kumpaankin suuntaan jonka jälkeen jäin ympyröille ja kahdeksikolle jossa tehtiin hiaman laukkavaihtoja. Diivuli oli laukassa ihan super! Laukkavaihdoissakin se jaksoi odottaa ihan loppuun asti  ja muutenkin oli todella hyvin kuulolla. Lopuksi jäin vielä työskentelemään harjoitusravissa josta jatkoin loppuravit jumpaten eteen-alas. Diivuli ravaili rennon pyöreästi letkein askelin , super! Lopuksi käveltiin piitkät loppukäynnit edestakaisin polulla. Vitsit  miten hyvä fiilis jäi tuuppailusta, diivuli liikkui paremmin kuin pitkään aikaan! :)

Seuraavan kerran diivailua vuorossa lauantaina jolloin päästään näillä näkymin taas loikkimaan, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016