BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. kesäkuuta 2013

Sekalaista

Perjantaina käväisin Reunoksella ennen tallille menoa. Tarkoituksena oli löytää alennuksesta ridapöksyt ja sellaisethan sieltä löytyikin! Mukaan tarttui Spooksin ihanat puolipaikkaiset housut,ihan älyttömän hyvät jalassa ja muutenkin hintakaan ei ollut alennuksen kanssa kovin paha. Normaalihintaisena housut olisivat olleet 129e mutta nyt hintaa jäi noille vajaa 100e kun mulla oli reunokselle vielä lahjakorttikin :) Alennuksesta bongasin vielä KL:n punaisen pikepaidan 35e. Housut ja paidan sain siis molemmat siihen hintaan mitä pöksyt olisivat ilman alennusta maksaneet , ei siis paha :D



Iltapäivällä kävin myös liikuttamassa ponin. Menin ilman satulaa tosi rennosti kun poni oli edellisenä päivänä ollut kisoissa hyppämässä. Ei tehty sen ihmeempiä, taivuttelua asettelua ja väistöjä ja pääosin ympyrällä työskentelyä kaikissa askellajeissa. R liikkui tosi rennosti ja hyvin eteen kivassa muodossa. Piitkät loppukäynnit käveltiin metsäpoluilla :)

Eilen lauantaina oli vuorossa taas Diivailua ja Viivi olikin meitä kuvailemassa! Mentiin aluksi malja kentällä mutta ulkona alkoikin satamaan vettä joten siirryttiin melko pian sisälle. Kauhea kun tuntui,että ei mahdu maneesissa tekemään mitään ,että tila loppuu kesken kun on tottunut nyt koko ajan menemään ulkona missä sitä tilaa on ja ihan kunnolla :D  En tiedä tuntuiko vaan mutta jotenkin Diva on ulkona paljon paremman ja rennomman tuntuinen kuin mitä nyt oli maneesissa :D Taivuttelin ja asettelin ympyröillä ja tein hiaman väistöjä kumpaankin suuntaan , ravissa työstin ympyröillä ,samoin laukassa ja tehtiin muutamat vaihdot. D oli ehkä hiaman hätäisen oloinen mutta parani kumminkin loppuun. Lopussa jumppailin eteen-alas  ja pyysin lävistäjällä hiaman isompaa ravia, diivuli lisäili hienosti! lopuksi käveltiin pitkät loppukäynnit polun kautta! :)


2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli hienot lisäykset! :) Ja muutenkin ihanan rauhallista ja siistiä menoa teillä :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016