BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. kesäkuuta 2013

Viime torstain tunti

Ihan on unohtunut koko blogin olemassa olo viimepäivinä kun kaikki aika menee ulkona taikka koiraa vahtiessa, tästä syystä en ole siis ehtinyt viime hyppiksestäkään pahemmin kirjoittaa. Materiaalia tunnista ei nyt ole kun en saanut ketään silloin kuvailemaan joten saatte tällä kertaa tyytyä pelkkään tekstiin :D Tosiaan kumminkin viime torstaina päästiin divan kanssa hyppäämään.
Verkkojen jälkeen aloitettiin työskentelmällä puomilla, pyytäen isompaa ja sujuvampaa laukkaa hiaman kevyemmässä istunnassa sekä pienempää laukkaa. Tämän jälkeen aloitettiin hyppääminen muistaakseni linjalla jossa oli maapuomit, tämän jälkeen käännettiin oikealle ja hypättiin ristikko, myöhemmin ristikon jälkeen lisättiin vielä pysty. Tähän perään lisättiin loppuun vielä vesimatto pysty josta kaarre oikealle ja lankku pysty. Tätä tultiin jonkun aikaa tälläisenaan hiaman korottaen. Alkuun oli hiaman hankaluuksia löytää sopiva tempo ja parit hypyt tulivatkin sen takia pohjaan kun itse aloin liikaa himmailla. Kun tempo löytyi saatiin ihan suht hyviä hyppyjä.

Seuraavaksi taidettiinkin jatkaa pysty-okseri sarjalla josta jatkettiin vielä yksittäiselle pystylle. Sarjan jälkimmäisen okserin alla oli 4puutarhatuolia "eroikoisesteenä" ja sarjan jälkeen olevan pystyn alla oli suomilippu laatikko. Itse vähän arvellutti miten tullaa tuosta sarjasta selviämään.. Diva kyttäsi hiaman jo ekalle esteelle josta se sitten stoppasi juureen tuohon tuoli esteelle,  itse lensin siitä hienossa kaaressa esteen eteen :D eikun uusiksi jolloin diva teki taas stopit jälkimmäiselle. Kolmannella päästiin vihdoin yli isolla loikalla :D Sarjan jälkeen kumminkin diva pääsi tuosta suomilippu esteestä paiskaamaan ohi joten hypättiin se ihan yksittäisenä ympyrällä. Pari kertaa jatkettiin sarja+ pysty uudestaan niin kauvan,että sarjalta päästiin sujuvasti jatkamaan tuohon suomi pystylle. Lopputunnista hypättiin pariin otteeseen rataa. Jätin nyt piirroksen suosiolla piirtämättä kun en enään sinne asti muistanut miten kokonaisuudessa rata meni :D mutta paljon kaaria ja linjoja ja muutama sarja. Kokonaisuudessa kiva tehtävä ja kun tempo löytyi saatiin hyviä hyppyjä.  Etenkin kun alkutunnista olin itse vähän epävarma miten suoriudutaan sarjasta jossa tuolit olivat alla ja miten päästään jatkamaan siitä suomipystylle niin pari viimeistä hyppyä tuolle tehtävälle sujui hyvin, enkä enään itse epäröinyt! Diivuli hyppeli hienosti!



Juhannuskin tuli ja meni mun juhannus kului rauhallisissa merkeissä mökillä! :)
Nyt mittari näyttää varmaan lähemmäs +30 astetta ja tää päivä onkin kulunut tähän asti pelkästään aurinkoa ottaen ja jätskiä syöden, iltapäivällä käyn liikuttamassa diivulin :) Tälläinen lyhkäinen kuulumispostaus tällä kertaa, lisäilin loppuun vielä kuvia mitä kännykkään on viimepäivinä kertynyt, palaillaan!








 


1 kommentti:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016