BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. kesäkuuta 2013

the world's cutest

Kiireinen ja samalla ehkä yksi parhaista viikoista kohta takanapäin! En voisi olla tällä hetkellä enään yhtään onnellisempi! 

Keskiviikko:Tosiaan mulla oli synttärit! Juhlistettiin melko rauhallisissa merkeissä käymällä Amarillossa syömässä  hyvää ruokaa jonka jälkeen otettiin muutamat ja suunnattiin jokirantaan istuskelemaan! Kaikenkaikkiaan siis oikein onnistunut päivä! "lahja" haettiin kotiin sunnuntaina ja autokoulu taisi myös osittain tulla lahjana! :)

 



Torstai: Torstaina ei kai ollut mitään sen merkillistä, mulla oli koulusta vapaa päivä ja oltiin katsomassa leffoissa the hangover 3!


Lauantai: Lauantaina oli luvassa Diivailua ja mun nimpparit! 
Mentiin divan kanssa reilu tunti maljakentällä! Maneesin takana joku oli hitsaamassa ja alussa diva liikkuikin melko jännittyneesti ja kyttäili paljon maneesi nurkkaan. Kumminkin kun tamman huomion sai ja se alkoi kesittyä itse työntekoon niin oli se todella hyvän tuntuinen! Ei tehty sen ihmeempiä, perustyöskentelyä. Kentälle oli jätetty sopivasti pari puomia niin,että niitä pystyi tulemaan hyvin kahdeksikolla joten laukassa tehtiin pariin kertaan laukkavaihtoja puomien päällä, diva pelitti ihan super hyvin, oli kuuliainen ja eteni rennon pyöreästi! Lopuksi työstin jonkun aikaa harjoitusravissa tehden kahdeksikolla pohkeenväistöä ja loppuravit jumppailin vain eteen-alas. Diivuli oli ihan super hyvä ja rento! Parani huomattavasti alkutunnista loppuun, hiieno!

Sunnuntai: Tänään sunnuntaina meidän uusi perheenjäsen vihdoin kotiutui! Kello oli soimassa 6:15 josta nokka oli kohti etelä-pohjanmaata ! Siellä meitä odottikin monta ihanaa ranskis vauvvaa joista valko-musta (pied värinen) tuli sitten meille! Olen varmaan ihan pikkumuksusta asti vinkunut ja jankannut omaa koiraa ja vasta viime jouluna porukat antoivat vihdoin ja viimein periksi! Itse rotuun ihastuin about pari vuotta sitten ihan totaalisesti, ranskis on varmaan rotuna ainut minkä koiran juuri haluan!  Tuntuu jotenkin oudolta,että vihdoin ja viimein mulla on oma koira! Pentu on vielä ihan älyttömän piieni,en edes osannut sen olevan noin pikkuinen, hän on niiiin ihana <3 Nimeksi hän sai Bruno!








Niin ihana, en kestä! Hän on ihan sylivauvva ja kauheasti tykkää suukotella, ei tahdo oikein millään nukkua yksin tuossa sängyssään vaan änkee sängystä samantien jonkun syliin johon sitten lopulta nukahtaa,  niin ihana!  Nytkin se täällä nukkuu  mun sylissä :) Voisin vaan paijata ja katsoa tuon touhuja taukoamatta <3


Postailen paremmalla ajalla taas paremmin, toivottavasti tästä ei nyt tullut kauhean sekavaa postausta! Pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä yritin kirjoittaa tän mahdollisimman nopeesti ennen kuin koira taas tuosta herää ja alkaa touhuta :D Huomenna mulla onkin onneksi vapaapäivä, voisin yrittää tuosta ihanuudesta saada kuvattua jonkinlaista videota tänne! :)  Lauantainen estetunti peruuntuikin mutta päästään ensiviikolla ke loikkimaan joten palaillaan viimeistään silloin! :)


6 kommenttia:

  1. Voi ei mikä koira! mäki haluun :D Ihan sairaan söpö!

    VastaaPoista
  2. eikä, ihan super sulonen !! :D <3

    VastaaPoista
  3. oi apua, miten ihana !! tulee itellekkin kauhee himo että haluaa koiranpennun nyt :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016