BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. kesäkuuta 2013

Viime estetunnin kuvia









Kiitos Idalle kuvista! :)

Eilen lauantaina mentiin divan kanssa kentällä about tunnin verran, oli jotenkin tosi painostava ja lämmin ilma joten mentiin suht rennosti. Johtuneen varmaan ilmasta kun diva oli niin rauhallinen ja mukavan  oloinen läpi ratsastuksen ajan.  Jäin kentän keskelle keskiympyrälle jossa työskenneltiin lähes koko ajan. Asettelin  ja taivuttelin alkuun kunnolla käynnissä kumpaankin suuntaan niin sisälle,-kuin ulos päin. Ravissa pyysin alkuun hiaman isompaa ja letkeämpää ravia josta lähdin työtämään kahdeksikolla, otin sirtymisiä käyntiin ja pysähdyksiin asti, diva toimi näppärästi ja oli hyvän tuntuinen. Laukkaa otin kumpaankin kierrokseen. D oli ihan älyttömän hyvä laukassa, etenkin oikeaan kierrokseen! Diivuli laukkase rennon pyöreästi  ja oli hyvin kuulolla! Laukkojen jälkeen käveltiin hetki jonka jälkeen jäin työskentelemään käynnissä, suoralla uralla tein hiaman pohkeenväistöä kumpaankin suuntaan, D toimi kyllä tosi hyvin ja väistätti myöskin hyvin.  Loppuun vain jumpattiin kumpaankin kierrokseen eteen-alas ja käveltiin piiitkät loppukäynnit, diivuli sai kävellä ihan pitkällä ohjalla maastopolulla! Jäi kyllä ihan älyttömän hyvä fiilis tästä kerrasta, diva oli niin hyvän ja rennon tuntuinen!

5 kommenttia:

  1. Olen jonkun aikaa miettinyt, että saatko käydä/käytkö ulkopuolisten pitämissä valmennuksissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis muualla kuin artukaisissa? een usko :D sitä en tiedä saisinko osallistua artukaisissa jonkun ulkopuolisen pitämään valkkaan mutta nyt ollaan käyty vaan ratsikoulu puolen opettajan tunneilla + omistajan pitämillä :)

      Poista
    2. Ei siis meinasin valmentajia, jotka käyvät artukaisissa pitämässä valmennuksia. Ai, luulin että vain Divan omistaja pitää teille noita tunteja :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016