BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. kesäkuuta 2013

Sommaren

Huh hellettä, viimepäivinä mittari on näyttänyt miltein yli +30 astetta ! en todellakaan valittaisi jos olisin lomalla mutta on kyllä hitusen kuuma painaa töitä hikisessä kampaamossa jossa föönit vaan hurisee ja missä ei ole kunnollista ilmastointia.. noh enään  vajaa pari viikkoa niin alkaa  onneksi mullakin loma! 


Eilen ja tänään koulun jälkeen suuntasin tallille liikuttamaan ponin. Nyt kumpanakin päivänä on ollut todella lämmintä  joten en edes suunnitellut kiskovani ratsastushousuja ja saappaita jalkaan. Shortseilla siis liikenteeseen ja ponin kanssa mentini ilman satulaa! Eilen vietettiin ihanaa rentoa kesäpäivää, ei tehty sen kummempia. Alkuun käveltiin tallin pihapiirissä metsäpolulla, polulle  ei paistanut aurinko joten heti kun metikkön astuttiin tuntui,että parvi hyttysiä tarrasi kiinni..hyi hitto , nyt mulla onkin jalat ihan paukamilla :D Käveltiin ripeästi polulta pois ja suunnattiin ala pellolle jossa käveltiinkin jonkun aikaa. Fiilisteltiin vain ihanaa kesäistä ilmaa , pelloltakin oli niin ihana maisemat kun  ruoho oli kasvanut jo pitkälle ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kesä Pellolta mentiin vielä hetkeksi malja kentälle kävelemään ja jossa otin myöskin hiaman ravia kumpaankin suuntaan. Lopuksi R pääsi vielä tallin pihalle syömään vihreetä!


Tänään keskiviikkona myöskin ilman satulaa liikenteeessä. Suunnattiin taas pellolle jossa työskentelin käynnissä ja otin hiaman raviin siirtymisiä. Poni liikkui ihan mielettömän hyvin! Pellolta mentiin malja kentälle jossa jäin työskentelemään ympyrällä käynti-ravi-laukka siirtymisiä kumpaankin suuntaan. Etenkin vasempaan kierrokseen poni pelitti ihan super hyvin! R liikkui rennon pyöreästi eteen ja oli hyvin kuulolla.  Käynnissä tehtiin myöskin suoralla uralla hiaman väistöjä kumpaankin suuntaa. R oli kyllä tosi hyvän tuntuinen ilman satulaa, miltein paremman tuntuinen kuin satulan kanssa, sillä on niiin tasaiset askeleetkin! :) Loppuraveissakin R liikkui ihan älyttömän hyvin,oli sopivan reipas ja liikkui rennon pyöreästi eteen, super! Jäi kyllä tosi hyvä fiilis tämän päiväisestä!




Huomenna luvassa diivailua sekä poneilua ja näillänäkymin myöskin huomisesta tulossa materiaalia! Kuulemisiin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016