BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. helmikuuta 2014

Hieno Gee

Sunnuntaina kävin ratsastamassa Geen, Ansu pääsi meitä silloin kuvailemaan sekä videoimaan, iso kiitos kuvista sekä videosta! Maneesilla oli hirmu pimeetä joten videokin hiaman pimeä mutta koittaka saada selvää!

Glitter oli ihan kuin eri hevoen, paljonpaljon rauhallisempi kuin mitä se oli torstaina kun sillä menin. Gee oli jo heti alkuun tosi kivan ja rennon oloinen ja malttoi keskittyä hyvin itse työntekoon. Katsomopääty tosin oli tällä kertaa tamman mielestä ihan hirmu pelottava, ties mitä pieniä vihreitä miehiä se siellä näki juoksentelemasssa.. 


 Ravissa työstin alkuun ympyröillä harjoitusravissa jossa asettelin kunnolla ulos sekä sisälle päin. Laukassa Gee oli ihan superhyvä! Otin muutamat nostot alkuun, G malttoi todella hyvin ja nosti juuri silloin kun pyysi eikä hätiköinyt nostoissa, muutenkin oli paljon paremman tuntuinen laukassa kuin mitä oli torstaina. Lopuksi  työstin kahdeksikolla harjoitusravissa sekä keventelin loppuravit eteen-alas. Lopettelin siihen kun hevonen oli rennon ja hyvän tuntuinen! Jäi kyllä tosi hyvä fiilis tuon kertaisesta, pikkuhiljaa alkaa hevonen tulla tutuksi ja toimia kivasti! 




















 Maanantaina käväisin myöskin tallilla liikuttelemassa tamman. Mentiin rennosti vajaa tunnin verran tehden sen ihmeempiä. Gee oli tosi rento ja mukavan tuntuinen heti alusta, otin kaikki askellajit läpi ja lopettelin siihen kun tamma kulki rennosti ja pyöreästi eteen! 

Tällä hetkellä postailen jälleen kipeenä, en edes tajua miten oon taas kuummessa kun juuri tasan viikko sitten oli kipeänä, huoh! no joskos edes viikonloppuun mennessä tauti häviäisi niin ei tarvitsisi heppailuja jättää väliin! Loppuviikosta onkin näillä näkymin kaikkea kivaa suunitteilla/tiedossa mm. Geen liikuttelua ja ehkä pääsen vihdoin ja viimein pitkän tauon jälkeen hyppäämään! Palaillaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016