BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


21. helmikuuta 2014

Torstain ratsastelut

Eilen torstaina kävin liikuttelemassa Glitterin. Ulkona oli sen verran hyvä ilma ja kentän pohjakin oli kuiva joten suunnattiin kentälle. En muista koska viimeksi olisi helmikuussa ollut niin hyvät ilmat,että kentällä pystyy menemään ihan kunnolla :D Tosin vähän ennen kun olin lopettamassa alkoi kunnolla tihkuttaa räntää/lunta, onneksi oltiin jo lopettamaisillaan niin ei ehtinyt menoa pahemmin haitata. Tallille mukaan lähti myös mun kaveri joka joskus pienempänä harrasti ratsastusta mutta lopetti sen kumminkin melko pian eikä olen sen jälkeen  moneen kertaan tallilla käynyt, nyt kumminkin halusi lähteä seuraksi ja samalla mun ja geen menoa kuvaili! :)
Ei tehty oikeastaan mitään sen ihmeempiä, ratsastin suht rennosti tunnin verran kaikki askellajit läpi. Gee tuntui ihan alusta alaken tosi mukavalta ja rennolta, ja oli paljon paremman tuntuinen kentällä kuin mitä ollut aikaisemmin maneesissa. Alkuun asettelin ja taivuttelin kumpaankin suuntaan sekä sisälle,-että ulospäin, tämän jälkeen jatkoin kevennellen uraa pitkin ja pyytäen hiaman isompaa ravia. Tämän jälkeen jäin työskentelemään päätyyn ympyrälle harjoitusravissa sekä otin myöskin laukkaa kumpaankin suuntaan samalla tehden hiaman siirtymisiä. Gee malttoi yllättävän hyvin ja nosti laukat juuri silloin kun pyysi! Lopuski jäin vielä hetkeksi työstämään harjoitusravissa eri kiemuroilla, suunnanmuutoksilla, sekä kahdeksikolla, Gee alkoi kivasti rentoutumaan ja liikkumaan pyöreämmin. Lopuksi keventelin loppuravit ja lopettelin siihen kun hevonen tuntui hyvältä, Gee oli kyllä etenkin loppuun ihan super hyvän tuntuinen, rennon letkeä! 

Huomenna käyn myöskin Geen liikuttelemassa joten palaillaan taas sunnuntaina, hauskaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016