BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. helmikuuta 2014

TR seuraeste 70&80cm

Vähän extemporesti osallistutiinkin tänään TR:n seuraestekisoihin Glitterin  kanssa jossa hypättiin 70 sekä 80cm luokat. Alunperin puhuttiin omistajan kanssa, että olisin hypännyt vain 70cm luokan mutta päädyinkin menemään molemmat luokat, noh tulipahan  ainakin hyvää harjoitusta Geen kanssa. Rata oli omasta mielestäni todella simppeli ja helppo, paljon kaarevia linjoja joka teki radasta helposti muistettavan. Olin tallilla jo hyvissä ajoin paikalla ja ehdittiin ennen verryttelyyn menoa kävellä kunnolla Geen kanssa. Verkassa paikat tulivat hyvin verkkaesteille, otin vain muutaman hypyn ja lopetin siihen kun hevonen tuntui hyvälle.  70cm radalla Gee oli rauhallisen ja hyvän tuntuinen, saatiin suhteellisen hyviä hyppyjä ja paikat täsmäsivät, puhdas ratahan sieltä tuli!  Olin 70cm luokan ensimmäinen lähtijä joten oman vuoroni jälkeen oli hetki aikaa ennen palkintojen jakoa, käveltiin Geen kanssa sen aikaan kentällä sekä kierrettiin metsälenkki. 

Melko pian 70cm palkintojenjaon jälkeen alkoi 80cm luokan verryttely jossa olin jälleen ensimmäisessä verkkaryhmässä ja luokan toisena lähtijänä. Otin jälleen verkassa vain muutamat hyvät hypyt verkkaesteille ja jätin sitten siihen kun gee toimi hyvin, alkuun ehkä paikkojen kanssa oli hiaman hakemista mutta kyllä ne sieltä löytyivät. Estekorekushan oli sen huimat 80cm josta Gee oikein syttyikin verrattuna siihen mitä oli aikaisemmassa luokassa, nyt sitä sai jopa hiaman pidätelläkkin ettei kaahaisi koko rataa vain läpi :D 6 esteelle tuntui,että tultiin vähän hosuen sisään mutta muuten Gee pysyi ihan lapasissa ja paikat täsmäsivät. Puhdas rata saatiin 80cm luokastakin. Kaikenkaikkiaan mulla jäi todella hyvä fiilis ensimmäisistä kisoista Glitterin kanssa, on se vaan niin fiku ja rehellinen hevonen! :)


 Äiti kävi videoimassa joten ohessa molemmista radoista videot sekä muutama pätkä myöskin verryttelyistä, kiitos myöskin Annemarille kuvista! :)


ps. Ainiin tarkkasilmäiset ainakin varmaan jo ovat huomanneet,että banneri on uudisunut kiitos siitä Riikalle, tarkoituksella aika samaa kaavaa kuin edellinen, itse tykkään, entäs te? :))

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Aikaisemmissa postauksissa olenkin jo tainnut sanoa mutta diva muutti viime syksynyä artukaisista maalle päin, turusta tulee sinne tallille sen verran pitkä matka ettei mulla ole mahdollisuutta käydä arkisin siellä niin useasti :/

      Poista
    2. Multa on jäänyt sit ihan ohi. Onpa harmi. :/

      Poista
    3. niin :( onneks kumminkin oon pystyny aina välillä kun on aikaa ja auto/kyyti käytettävissä käydä divan luona sillon tällön :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016