BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. helmikuuta 2014

Nevalan valmennus!

Eilen keskiviikkona tosiaan pääsin 5kk hyppytauon jälkeen takaisin hyppäämään! Kari Nevala oli Artukaisissa pitämässä valmennuksia joten päästiin siihen Glitterin kanssa osallistumaan. Kaikenkaikkiaan meitä oli valmennuksessa 3 joten tilaa riitti ja ehdittiin hyvin hyppäämään. 

Aluksi verkattiin itsenäisesti ravissa sekä laukassa jonka jälkeen annettiin hetki kävellä. Tämän jälkeen työstettiin vielä kaikki askellajit läpi jonka jälkeen aloitettiin hyppääminen. Videolta kaikki tehtävät suurinpiirtein näkyvätkin joten en ala niistä pitkän kaavan mukaan selostamaan. Alku aloitettiin pienillä korkeuksilla yksittäiseltä lankku esteeltä mitä tultiin muutaman kerran pelkästään pari kertaa aina perä jälkeen suuntaa välissä vaihtaen. Gee pääsi pari kertaa ehkä hiaman kuskailemaan minkä seurauksena lävistäjällä laukatkaan eivät ihan vaihtuneet niin näpsään kuin mitä olisi pitänyt, parani se siitä kumminkin kun itse alkoi keskittymään ja hevonen rauhottui niin toisella kerralla tulikin jo huomattavasti paremmin! 
 Tultiin aina muutamaa tehtävää pari kertaa perä jälkeen jonka jälkeen tehtävään aina lisättiin esteitä ja loppujenlopuksi tultiin koko homma ratana. Pariin otteeseen, kääntämisen kanssa oli hiaman ongelmia kun kaarteet venyivätkin liian pitkiksi vaikka olisi aikoja sitten jo pitänyt käääntää kaarteesta seuraavalle esteelle. Gee tuntui jokseenkin myös todella vahvalta. Loppurata kumminkin sujui hyvin ja saatiin etenkin sarjalle hyvät hypyt! Kaikenkaikkiaan mulla jäi valmennuksesta ja ensimmäisestä hyppykerrasta Geen kanssa hyvä fiilis! Gee oli ihan super rehellinen ja hieno hyppääjä vaikka kuski ehkä olikin paikkapaikoin vähän kohmeessa. Tästä on vain suunta ylöspäin!  Näillä näkymin myös ensi viikolla päästään Nevalan valmennukseen osallistumaan!  Alhaalla videokooste valmennnuksesta, kiitos Nicolelle kuvaamisesta! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016