BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. helmikuuta 2014

On siis kevät!

Viikonlopun kaikki suunnitelmat siirtyivätkin sillä koko viikonloppu menikin kotona makaen 39 asteen kuumeessa. Oli varmaan kaikista sitkein tauti mitä mulla on ikinä tähän mennessä ollut, viikko sitte tiistaina illalla nousi kuume ja valehtelematta se pysyi ihan lauantaihin asti siellä 38-39 asteen paikkeilla. Kuumeen lisäksi ihan järjetön kurkkukipu sekä yskä ja kaikenkukkuraksi ääntä ei lähtenyt lainkaan... Tarkoitushan oli lauantaina sekä sunnuntaina liikutella Gee, sunnuntaiksi mulla oli myöksin sovittu estetunti Kaapo ponin kanssa mutta väkisin myöskin hyppiksen jouduin peruamaan, sunnuntaina mulla ei kuumetta enään onneksi ollut niin paljon mutta muuten taisn elellä vielä ihan koomassa. Onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja olokin on jo parempi ja pääsin tänään normaalisti liikuttelemaan Glitterin! Tällä viikolla pääsen tamman kanssa nyt hiaman useammin käymään. Huomenna pääsen pitkästä aikaa taas vihdoin ja viimein hyppäämään, osallistutaan nimittäin Geen kanssa Kari Nevalan este valmennukseen! Huomisen valkan lisäksi käyn Geellä myöskin loppuviikosta torstaina sekä lauantaina! :)

Täällä Turussa lumet ovat sateiden myötä sulenaat ihan kokonaan pois, empä muista koska olisin viettänyt hiihtolomaa ilman,että olisi lunta, ikkunasta kun katsoo ei todellakaan uskoisi,että nyt ollaan Helmikuussa. Itse en kyllä pistä pahaksi ollenkaan, päinvastoin! Joskos se kesäkin tulisi sieltä aikasemmin kun lumetkin ovat jo valmiiksi häipyneet ;) Oli ihana lähteä tänään tallille pitkästä aikaa valoisaan aikaan ja vielä lähteäkkin siihen aikan kun on valoisaa, normaliisti olen ehtinyt tallille vasta iltaisella. Geen kanssa suunnattiin  tänään ensiksi kävelemään alkukäynnit maastopolulla josta siirryttiin kentälle. Kenttäkin oli jo ihan kuiva ja hyvässä kunnossa, lisäksi kentälle paistoi kirkkaalta taivaalta aurinko, ihan kevät fiilis! Tarkoitus oli alunperin mennä maneesiin mutta listan mukaan maneesi olikin siihen aikaan varattuna joten jäin kentälle pyörimään ja odottelemaan meneekö maneesiin ketään.. kentällä sitten otinkin kaikki askellajit läpi. Kumminkaan maneesiin ei näyttänytkään ketään menevän joten siirryttiin kentältä loppuajaksi maneesiin jossa loppujenlopuksi saatiinkin mennä ihan keskenämme.  Kannoin pääty-ympyrälle yhden kavaletin, jota tultiin  ensiksi ravissa ja myöhemmin kummastakin suunnasta laukassa. Gee oli todella hyvän tuntuinen! Lopuksi keventelin loppuravit eteen-alas ja käveltiin pitkät loppukäynnit! 

Yritän saada huomiseksi jonkun kuvailemaan valmennusta joten palaillaan seuraavaksi hyppelöiden merkeissä! :)

2 kommenttia:

  1. Mitä tarkoittaa eteen-alas jumppa?

    VastaaPoista
  2. Hevosta jumpataan eteen-alas, päästetään pidemmälle ohjalle ja se laskee päätään hieman alemmas ja pyöristää selkäänsä. Samalla hevosen selkälihakset venyy, takajaloille tulee työntöä ja hevonen rentoutuu.

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016