BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


20. marraskuuta 2014

Glitter keskiviikkona

Moikka! Eilen keskiviikkona kuvailtiin Essin kanssa pitkästä aikaa päittäin joten ohessa kunnon koostetta itsenäisestä menosta. Geen kanssa suunnattiin pitkästä aikaa kentälle sillä maneesissa oli meneillään valmennus. Taitaa olla viimeisiä kertoja tältä vuodelta kun vielä pääsee kunnolla menemään  kentällä :(  Ulkona alkoi hämärtää jo ennen neljää ja neljän jälkeen olikin jo melkein pilkko pimeää.. Sais mun puolesta kyllä jo sataa kunnolla lunta niin tulis edes vähän valoisampaa!

Ratsastin geen rennosti läpi tehden oikeastaan mitään sen ihmeempiä. Työstin lähinnä kahdeksikolla, ympyröillä sekä kiemuraurilla. Tehtiin myös hieaman temponvaihteluita niin ravissa kuin laukassakin. Laukassa otin alkuun pari kierrosta rentoa ja isoa laukkaa uraa pitkin josta lähdin pikkuhiljaa kokoamaan laukkaa. Gee oli alkuun melkoisen energinen laukassa mutta lähti kumminkin alun jälkeen kuuntelemaan paremmin ja lopussa olikin jo todella hyvän tuntuinen! Loppuravailin eteen-alas ja lopettelin siihen kun tamma tuntui kevyeltä ja rennolta!  Loppuviikosta käyn perjantaina liikuttelemassa geen sekä sunnuntaina olisi vuorossa valmennus.



Huomasin,että blogiin on tullut viimepäivinä lisää muutamia uusia lukijoita!  Suuri kiitos jokaiselle ja tervetuloa mukaan joukkoon!

Blogin joulukalenterikin on kovaa vauhtia suunnitteilla!  Mikäli teiltä uusilta taikka vanhoiltakin lukijoilta löytyy vielä joitain toivepostaus ideoita tulevaa joulukalenteria varten niin nyt saa toivoa ihan laidasta laitaan, pyrin toiveet parhaani mukaan sitten toteuttamaan! :)

6 kommenttia:

  1. Wau! Teidän meno näyttää niin hienolta ;) oon ihan kateellinen sun istunnallesi, sulla on niin täydellinen istunta... & i <3 your blog

    VastaaPoista
  2. oi kiva video! :) ja vitsi siel tosiaan tulee pimee nopeesti :o

    VastaaPoista
  3. Kivasti näyttää menevän :) Ainut mikä pisti silmään hieman, oli miten hevonen painui välillä kuolaimen taakse laukassa.. Mutta eikun treeniä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja joo tiedostin ton itsekkin ja etenkin ku katsoo videota mut tosiaan treeniätreeniä! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016