BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


12. marraskuuta 2014

Tallipäivä videopostaus

Moikka! Pitkästä aikaa sain tänään kaverin mukaan tallille seuraksi ja kuvailemaan maneesin laidalle. Kuvailin tallipäivästä myöskin videokoosteen johon lisäsin musiikin päälle joten ohessa myös pitkästä aikaa vähän erillaista videota ihan itsekseen treenailuista! Geen kanssa mentiin vajaa tunnin verran meneesissa. Lähinnä työstin ympyröillä, kahdeksikolla sekä kiemuraurilla sekä tehden siirtymisiä. Tuntuu,ettei teksti luista tällä hetkellä lainkaan joten videokooste puhukoot tälläkertaa puolestaan!
Gee on nyt etenkin tällä viikolla liikkunut todella kivasti, joka kerta on saanut lopettaa hyvään ja rentoon fiilikseen! Huomenissa ajattelin,että voitaisiin Geen kanssa käydä maastoilemassa ilman salliessa! Loppuviikkoon sisältyy vielä geen liikutusta sekä viikonloppuna näillä näkymin olisi estevalkka, palaillaan! 

8 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä menoa! Millä muuten editoit videosi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) editoin ihan windowsin movie makerilla :)

      Poista
  2. Onko Gee vaihtanut kuolaimettomiin, kun käytössä hackamore? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo taino nyt ollaan vain kokeiltu millainen on hackamoreilla :)

      Poista
  3. Tää oli tosi kiva video ;)

    VastaaPoista
  4. YouTubessa seikkailin ja olin jo katsomassa tän videon, mutta 5 sekunnin jälkeen annoin olla, ihan vain siksi, että en kestä kun hevoset seisoo tuollaisissa postimerkeissä. En ymmärrä miten vuonna 2014 ei tallin- saati HEVOSENomistajat ajattele YHTÄÄN sitä hevostaan... Vttustnaprkl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tarhoja varmaan tarkoitat? pakko vastata vain,että väärälle ihmisellä lähetit kommenttisi :D en ole tallinomistaja saati edes hevosenomistaja joten en voi asiaan paljon vaikuttaa.. eivätkä kyllä hevosten omistajatkaan paljon asian eteen voi tehdä kerta eivät ole tarhoja rakentaneet :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016