BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. marraskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Moikka! Tulin pikaisesti kertomaan kuulumiset viikonlopulta parin videon kera ennen nukkumaanmenoa, vaikka uni painaakin jo silmään vähäisten yöunein jäljiltä.. Tuntuu,että teksti ei tällä kertaa oikein luista joten pyrin tiivistämään tähän vain kaiken oleellisen. Perjantaina kävin illemmalla liikuttamassa Geen. Osuttiin maneesiin juuri pahimpaan ruuhka aikaan. Tilaa oli vähän joten otin vain kaikki askellajit läpi tehden mitään ihmeempiä. Aleksandra oli samaan aikaan maneesilla ja kuvasi pätkiä jotka kasasin alle lyhyeksi koosteeksi. Lauantaina kävin myöskin geen liikuttamassa.



Eilen sunnuntaina meillä oli puolestaan Kaisan estevalkka! Tehtävät näkyvät videolla joten en sen enempää lähde niistä selostamaan. Aloiteltiin ravipuomeilla joiden jälkeen nostettiin laukka ja tultiin laukassa toisessa päädyssä oleva kavaletti..Gee kulki kuin mikäkin höyryjuna ja etenkin puomeilla ei malttanut alkuun kuunnella pidätteitä sitten yhtään.. onneksi lopussa saatiin homma jokseenkin sujumaan! Valmennus sujui alussa itseasiassa todella kivasti ilman sen suurempia ongelmia. Puolivälissä tuli kohtia kun mistään ei tuntunut tulevan yhtään mitään, turhautti ja ärsytti. Suurimmaksi ongelmaksi varmaan muodostuikin kaarteen jälkeen oleva okseri-pysty 4 askeleen linja. En yksinkertaisesti vain hahmottanut kaarteen jälkeen paikkaa laisinkaan ja siihen muutamaan otteeseen sitten kiellettiin. "Rataa" tultaessa ensimmäinen kierros meni aivan plörinäksi.. Käveltiin sen aikaan,että Viivi tuli välissä. Kasasin ajatukset, keskityin ja aloitettiin paremmin alusta. Muu rata sujui ilman ongelmia mutta edelleen linja tuotti hankaluuksia. Tällä kertaa löydettiin paikka okserille mutta välissä en saanut pidätteitä läpi joten paikka ei täsmännyt jälkimmäiselle.Piti muistaa ratsastaa hyvin ensimmäiselle ja heti ensimmäisen jälkeen ottaa kunolla takaisin jotta mahduttiin väli neljällä laukalla. Muutamaan otteeseen tätä tultiin kunnes saatiin hyvät hypyt joihin lopeteltiin tältä erää.



Tällä kertaa valmennuksesta jäi kyllä melko sekavat fiilikset. Alku tosiaan meni kivasti ja tehtävät rullasivat hyvin. Positiivista oli,että olin tällä kertaa käden kanssa puolet paremmin hypyissä mukana kuin mitä viime valmennuksessa. Loppu tosiaan osittain meni huonommin mutta loppujenlopuksi lähti osittain paranemaan!

5 kommenttia:

  1. hihhiihhii voi apua tuo ekan videon musiikki...:-D nyt Glitter ei näyttänyt hypyissä heittelevän päätään niin rajusti kuin viimeksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahha äläpä, löysin ton kappaleen jostain vanhoista musiikki tiedostoista ja oli ihan pakko laittaa se tohon :D joo gee oliki ton pään viskomisen suhteen eilen paljon parempi, ei viskonu päätään läheskään niin rajusti mitä just viime valkassa :)

      Poista
  2. Itse ihailin kyllä suuresti videoissa näkyviä niin sujuvia ja pehmeitä siirtymisiä (varsinkin ravi-laukka) !:) Pakko jäädä kyllä seuraamaan teitä, ihana pari! :) Liityin!

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. PS. On sulla kyllä ihan huippu istuntakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa mukaan lukijaksi! :))

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016