BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


10. marraskuuta 2014

Vastauksia kysymyksiin [osa 2]

Nyt olisi vuorossa vastauksien toinen osa, kuten lupailin vastailin näihin hevosaiheisiin kysymyksii videon muodossa. Pahoittelut ,että video tulee näinkin myöhässä.. jouduin kuvaamaan videon pari kertaa uudelleen sillä kone ei suostunut yhteistyöhön sitä editoidessa. Nyt onneksi sain videon kasattua sekä julkaistua.
Parempi myöhään kun ei milloinkaan!



Joulukuun alkuun on enään parisen viikkoa.. joulukuun myötä blogissa starttaa myös jokavuotiseen tapaan blogin joulukalenteri! Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus myös vaikuttaa joulukalenterin sisältöön, millaisia juttuja ja postauksia toivotte kalenterin luukuista löytyvän? Toivomuksia saa esittää maan ja taivaan väliltä, yritän niitä parhaani mukaan sitten toteuttaa!

2 kommenttia:

  1. Paljon videopostauksia ja my day olis myös kiva kuvien tai videon muodossa. :D Sit olis myös kiva jos tekisit jonkun sun kaverin kaa tämmösen jonkun haasteen esim. joku kananmuna haaste. :)

    VastaaPoista
  2. jees kiitos paljon postaus ideoista! :)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016