BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


7. marraskuuta 2014

Talvi tuli ja meni

Talvi sitten tuli ihan kertaheitolla Turkuunkin ja eilen torstaina satoi ensilumet.Tosin yhtä nopsaan lumet sulivat jo tämän päivän aikana kun mittari näytti plusasteita. Vähäsen kuumotti eilen ajella  tallille kamalassa lumipyryssä vielä kesärenkaissa.. ja etenkin tallilta takaisin kotiin päin kun siihen mennessä oli maahan ehtinyt jo jäädä kunnon lumipeite..noh hengissä kumminkin selvittiin! 

Alkuviikosta kävin liikuttamassa Kasiman tiistaina sekä keskiviikkona. Sama kyseinen tamma siis joka muutamassa postauksessa esiintyi kesällä. Keskiviikkona lähdettiin pitkästä aikaa Essin kanssa maastoilemaan! Käytiin heittämässä lenkki raisioon asti Essin kotipihalle josta jatkettiin matkaa takaisin artukaisiin. Alkuun vähän arvelutti lähteä "vieraan" hevosen kanssa noinkin pitkälle maastolenkille mutta tamma kumminkin osoittautui liikenteessä oikein fiksuksi eikä mitään typeryyksiäkään tehnyt! 

Nyt loppuviikosta mulla on ollut Gee liikutettavana ja tamma onkin ollut ihan hurjan hyvä ratsastaa! Eilen työstin siirtymisillä ja avoilla ja laukassa pyysin välillä isompaa ja rennompaa laukkaa josta lähdin pikkuhiljaa kokoamaan  ja pienentämään laukkaa tehtiin myöskin lävistäjän kautta kumpaankin suuntaan muutamia vaihtoja. Tänään mentiin pitkälti aika saman kaavan mukaan mitä eilenkin. Lopussa gee oli hurjan kevyt, rento ja oikein miellyttävä ratsastaa, jäi kyllä niiin hyvä fiilis! Harmiksi tietenkään ketään ei tällä kertaa ollut kuvaamassa..miten se aina meneekin niin kun hevonen liikkuu hyvin ei kuvaajista ole tietokaan mutta huonompina päivinä joku on aina kuvaamassa :D

























Huomenissa olisi luvassa Kaisan estevalkka jota Viivi lupautui tulemaan kuvaamaan. Palaillaan siis seuraavaksi hyppelöiden merkeissä. Hauskaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016