BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


31. joulukuuta 2014

Kiitos 2014!

Vuosi 2014 lähenee pikkuhiljaa loppuaan. Siksipä onkin hyvä vielä kerrata mitä kaikkea kulunut vuosi onkaan pitänyt sisällään. Kokosin tähän postaukseen vuoden parhaimpia paloja. Kokonaisuudessaan kulunut 2014 vuosi on ollut paras pitkiin aikoihin, valmistuin parturi-kampaajaksi, sain töitä,löysin parhaan mahdollisen vuokrahevosen,vietin parhaan kesän, sain oman auton,pääsin valmentautumaan sekä kilpailemaan, vietin parhaat synttärit ikinä,kävin festareilla,nautin kesästä,sain uusia ystäviä ja yksinkertaisesti vietin parhaan vuoden pitkiin aikoihin. Niin paljon on ehtinyt tapahtua vuoden aikana kaikenlaista,että uusi vuosi tuntuu vähän haikealta. Toivon todella,että uusi vuosi 2015 on vähintäänkin yhtä onnistunut ja hyvä kuin edeltäjänsäkkin!  Näihin kuviin sekä tunnelmiin toivotan teille lukijoille oikein hauskaa uuttavuotta 2015!!


TAMMIKUU
Tammikuussa panostin koulun viimeisiin viikkoihin sekä näyttöihin jotka veivät todella paljon aikaa. Koulun ohella en ehtinyt kovinkaan useasti käymään tallilla joten bloggaaminenkin jäi luonnollisesti vähemmälle. Kävin muutaman kerran viikossa liikuttamassa ja hoitamassa Taavia mutta varsinaista kunnon treenikaveria ei vielä ollut. Tammikuun lopussa valmistuin vihdoin parturi-kampaajaksi!

HELMIKUU
Koulun loputtua oli taas aikaa kunnolla panostaa hevosiin. Ennen kuin ehdin edes huomatakkan minulla oli jo uusi vuokrahevonen tutulta tallilta jonka kanssa saisin valmentautua sekä kilpailla. Geen kanssa tutustuttiin toisiimme sekä päästiin myöskin osallitumaan meidän ensimmäisiin valmennuksiin sekä ensimmäisiin kisoihin naapuritallilla. 

MAALISKUU
Maaliskuussa sain pikkuhiljaa kunnon rutiineja takaisin ratsastukseen kun päästiin ahkerasti valmentautumaan sekä treenailemaan geen kanssa. Kävin myöskin pitkästä aikaa katsomassa sekä ratsastamassa Divalla.

HUHTIKUU
Kesä alkoi lähenemään huhtikuussa kovaa vauhtia ja kesälle oli kauheasti suunnitelmia. Huhtikuussa osallistuttiin Geen kanssa meidän ensimmäisiin alue-estekisoihin raisioon joista lähdettiin hyvillä mielin nolla tuloksin kotiin!

TOUKOKUU
Toukokuusa ilmat lämpenivät ja oli kovin kesäistä. Toukokuussa oli myöskin Turun malja jossa vietettiin kokonainen viikonloppu kisoja katsellen. Kuvailtiin paljon, nautittiin lämpimistä ilmoista sekä suunniteltiin tulevaa kesää.

KESÄKUU
Kesäkuun alussa juhlittiin kavereiden valmistujaisia sekä muutama viikko eteenpäin vietin parhaat syntymäpäivät ikinä kun kaverini olivat järjestäneet minulle yllätys synttärit! Sain myös vihdoin ja viimein oman auton joka helpotti huomattavasti arkea.

HEINÄKUU
Heinäkuussa tai ylipäätään koko kesän aikana rusketuin varmaan enemmän kuin yhtenä aikaisempana kesänä. Heinäkuussa oltiin kavereiden kanssa Ruisrockissa, Geen kanssa osallistuttiin metsämeän kilpailuihin joissa myös oltiin viikonloppu Liinan sekä Viivin kanssa töissä sekä vietettiin kavereiden kanssa paljon aikaa rannalla nauttien helteistä. Hevosten kanssa käytiin myöskin baanailemassa raviradalla, hyppäämässä maastoesteitä sekä päästiin myöskin uittamaan hevosia!

ELOKUU
Elokuussa nautittiin viimeisitä hellepäivistä. Osallistuttiin naapuritallin seura,-sekä aluekisoihin sekä valmentauduttiin ahkerasti.

SYYSKUU
Syyskuussa lähdettiin Saloon aluekisoihin joissa hyppäsin ensimmäisen metrin ratani. Syyskuun lopussa haikailtiin ja menneen kesän perään ja valmistauduttiin pitkään ja pimeään talveen.


LOKAKUU
Lokakuussa oli kauan odotettu Helsinki international horse show! Muuten lokakuu kului taas treenaten sekä valmennuksissa käyden pienen hyppyloman jälkeen.

MARRASKUU
Marraskuussa ratsastettiin viimeisiä kertoja ulkona jonka jälkeen maneesikausi alkoi virallisesti. Hypätiin myöskin naapuritallin seurakisoissa jotka jäivät tämän vuoden viimeisiksi kilpailuiksi.

JOULUKUU
Joulukuussa käytiin vielä muutamaan otteeseen valmennuksissa jonka jälkeen Glitter sai mielenvirkistykseksi vuodenvaihteelle kestävän hyppyloman. Saatiin kuin saatiinkin vihdoin jouluksi kunnon valkea joulu! Maastoiltiin, treenailtiin pellolla sekä vietettiin rentoja talvipäiviä geen kanssa.


Millainen on ollut teidän 2014 vuosi?


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!

6 kommenttia:

  1. Onpas teillä ollut vuoden aikana monenlaista kuolainta käytössä, mistä moinen johtuu? Mun vuosi oli hevosrintamalla melko suruntäyteinen, menetin loppusyksyllä hevoseni, jota oltiin kuntoutettu koko vuosi jalkavammasta välillä parantuen ja välillä taas takapakkia ottaen. keväällä valmistuin ylioppilaaksi, mutta vietän nyt välivuotta avoimessa yliopistossa opiskellen, koska en päässyt sisään hakemaani kouluun. Olen kuitenkin koko vuoden ollut onnellisessa parisuhteessa ja kavereita löytyy, joten joku osa-alue sentään on hyvällä mallilla.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän meillä nyt kovin montaa eri kuolainta ole ollut käytössää vuoden mittaan.. suurimmaksi osaksi ollana käytetty pessoaakuolainta ihan nivelrenkaassa tai sit perus kolmipaloja! Baucher on ollut sillon tällön käytössä ja hackamoreja testattiin jonkun aikaan sitten mutta palattiin kolmipaloihin. Voi ei, osanotot! <3 Hyvä sentään,että jokin osa-alue hyvällä mallilla, hyvää uuttavuotta sinulle! :)

      Poista
  2. Onko tuossa yhdessä kuvassa mmiisas? Näyttää ainakin :D KIva postaus

    VastaaPoista
  3. Mun vuosi oli todella hyvä ja tapahtuma rikas, vaikka ilman vastoinkäymisiä ei selvitty niin silti varmasti yksi parhaimmista vuosista, vaikka enemmän vuoteni koiriin liittyy sain myös maaliskuussa oman hepan! :) Sen kanssa vuosi on mennyt sitten tutustuessa ja tehden lepposia treenejä. Hyvää uutta vuotta sullekin ja geelle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sullakin on ollut hyvä ja tapahtuma rikas vuosi! :) Hyvää uutta vuotta Heidi! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016