BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. toukokuuta 2015

Vieraileva tähti

Tämän postauksen julkaiseminen onkin viivästynyt sitten pahemman kerran.. Postaus on ollut valmiina kirjoitettuna ties kuinka kauan mutta jotenkin tämän julkaiseminen on unohtunut muiden kiireiden ohella. Viimeviikon sunnuntaina sainkin siis Glitterin lisäksi liikuttaa Nikin toisen hevosen Camperin. Sama kyseinen ori joka esiintyi postauksissa talvella jolloin pääsin myöskin orilla menemään.. Nyt herran muuttaessa Geen kanssa samalle tallille oli kiva taas pitkästä aikaa sillä menemään!

Ei tehty oikeastaan mitään sen ihmeempiä, ratsastelin suht rennosti fiiliksen mukaan askellajit läpi. Laukkaa pyöritin suoralla uralla temponvaihteluita tehden sekä ympyrällä,-että kahdeksikolla laukkavaihtoja tehden. Teki kyllä taas hyvä päästä ratsastamaan niin erillaisella hevosella kuin mitä gee on kun piti muistaa keskittyä aivan muihin asioihin kuin niihin mitkä ovat ongelmana juurikin Glitterin kanssa. Jäi kyllä jälleen oikein positiivinen ja hyvä fiilis Camperin jälkeen, on se vain niin fiksu ja rehellinen kaveri!

Camper oli karsinassa kovin seurallinen ja kiinnostunut kaikesta :D




Huomenna aamusta meillä onkin Geen kanssa Marin kouluvalkka, lauantaina puunataankin kisakamat taas kuntoon ja sunnuntaina suunnatana Salon aluekisat, palaillaan ja hauskaa kesäloman alkua niille kenellä sellainen nyt alkaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016