BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. toukokuuta 2015

Ihana kesä!

Kävin eilen kuvailemassa Emman tuntia naapuritallin puolella jonka jälkeen Emma puolestaan kävi räpsimässä meistä Glitterin kanssa muutamia oikein kesäisiä ja onnistuneita kuvia pellolta. Jestas miten nopeasti aika onkaan hurahtanu kun kesää ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa ja maanantaina ollaan jo kesäkuun puolella!


Mikä kuvista on teidän lemppari? 


















8 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, Glitter on todella kaunis tamma. :)

    VastaaPoista
  2. Ootte upeita! Ihanan kesäinen fiilis :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Voitko tehdä joskus sellaista postausta että menet vaikka sille emman tunnille myös ihan ratsastamaan tai jonnekkin ratsastuskouluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska idea mutta veikkaan,että jää valitettavasti toteuttamatta.. ellei joku sponsoroi mulle ratsastuskoulutuntia! ;) En koe itse tarpeelliseksi nyt ottaa miltää ratsastuskoululta tuntia kun Geen kanssa pääsen menemään melkein niin usein kuin vain itseltä aika riittää ja etenkään kun ratsastuskouluissa tuntihinnat ovat sen verran suuret,että sillä hinnalla pääsisin jo useasti oman valmentajan valmennukseen.

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016