BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. elokuuta 2015

Kakkuaa!

Eilen meillä oli jälleen vuorossa Kaisan valmennus. Itsenäisen verryttelyn jälkeen lähdettiin hyppäämään pienimuotoista tehtävää joissa esteiden väliin tuli aina voltit. Voltteja tuli milloin mihinkin suuntaan joten hyvä kun muistin edes oikeassa järjestyksessä tulla koko tehtävän. Tämä tehtävä sujui oikeastaan ilman mitään sen suurempia ongelmia,vähän Gee tuntui tahmealta mutta loppuakohden lähti paranemaan. Tämän jälkeen tultiin pelkästään muutamaan otteeseen pysty-okseri 4 askeleen linjaa. Päästiin välit tultua ihan yllättävän hyvin neljällä laukalla ilman,että gee olisi päässyt puskemaan oman päänsä mukaan. Toisella kertaa linjaa tultaessa olin itse lähdössä hyppyyn kun Gee tekikin stopit.. siitä sitten  tietenkin tyylikkäästi tipahdin kaulalta jaloilleni alas. Toinen kerta koko meidän historiassa kun Glitteriltä tipun.. edellinen kerta oli melkeinpä vastaavanlainen jolloin jalkauduin samalla tyyliillä Geen stopatessa kavaletille. Tippuminen tallentui onneksi videolle joten hyvät naurut tuosta ainakin saa :D


 Tultiin linja vielä kertaalleen uudelleen jonka jälkeen siirryttiinkin hyppäämään rataa joka koostui seuraavanlaisesti: Pysty-okseri 3 askeleen linja,okseri-lankku kaareva väli johon taisi tulla about 7 askelta, - yksittäinen kavaletti, -pysty- lankku-okseri linja,-sekä viimeiseski pysty-okseri 3 askeleen linja. Todella kiva ja looginen rata!


Ensinmäinen kierros sujui oikeastaan aika hyvin eikä mitään sen suurempia vireitä päässyt tulemaan, Gee teki hyviä hyppyjä, muistin ratsastaa ja paikat täsmäsivät. Käveltiin hetki jonka jälkeen esteitä vähän korotettiin ja tultiin sama uudelleen. Tässä kohtaa multa hävisi muutamassa kohtaan jotenkin ihan totaalisesti ajatus enkä oikein osannut tehdä mitään päätöksiä, laukka ei pyörinyt ja hevonen oli pohkeen takana. Käveltiin hetki jonka jälkeen saatiin toistaa radan viisi ensimmäistä estettä. Nyt laukka pyöri paremmin ja muistin ratsataa. Parille esteelle Gee lähti aavistuksen kaukaa ja tuntui,etten päässyt tarpeeksi hyvin hyppyyn mukaan. Nyt ainakin edettiin ja saatiin korjattua aikaisemman radan virheet mikä olikin se pääasia! Loppujenlopuksi valmennuksesta jäikin suht hyvä fiilis, lopussa löytyi taas se oikea tatsi tekemiseen ja pystyin luottamaan siihen oman tekemiseen, tästä onkin hyvä jatkaa viikonloppuna kisoihin! :)



Perjantain Ypäjän kisojen lisäksi päätettiin osallistua vielä sunnuntaina lähiseudulla järjestettäviin Raision aluekisoihin joissa mennään 90 ja 100cm. Jotenkin tuli orjentoiduttua ratsastamiseenkin viimeksi ihan eri tavalla  kun hypättiin metsämäen kisoissa kaikkina kolmena päivänä.. jos mokaan perjantaina pystyn korjaamaan virheet heti sunnuntaina ;)























2 kommenttia:

  1. kiva nähdä välillä näitä epäonnistumisiakin videolla kun niitä ei yleensä ole! ei siis sillä että kiellot olisivat hyvä juttu mut hyvä että tuot myös ne asiat julki etkä piilottele (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mitäpä niitä nyt piilottelemaan :) joskus tosin videot ovat venyneet epäonnistumiseen päivineen niin pitkäksi niin niissä tapauksissa oon nähnyt järkevämmäksi leikata ne kohdat pois jotta niitä videoita joku jaksaisi edes katsoa :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016