BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. elokuuta 2015

Kesäfiilis!

Vihdoin ja viimein taisi se kesä sittenkin tulla takaisin! Suuntasin perjantaina jo aamulla aikaisessa tallille liikuttamaan Glitterin. Vaikkakin oltiin liikenteessä jo ennen kymmentä oli jo silloin ihan todella lämmin.. ei oikein napannut ajatus lähteä ratsastamaan pölyävälle kentälle johon aurinko porottaisi suoraan joten päätettiinkin suunnata jälleen pellolle kerta kuvaajakin oli tällä kertaa mukana!

Voi,että miten tyytyväinen Glitteri olikaan kun pääsi painelemaan pitkin peltoa! Ratsastin suht kevyesti kaikki askellajit läpi. Laukassa "baanattiin" pariin otteeseen pellon päästä toiseen päähän.. tosin siis Glitteri ei oikein päässyt tässä asian ytimeen ja laukkaili vain tyytyväisesti tasaista vauhtia ilman,että olisi sen enempää lähtenyt päästelemään. On se vaan niiin kiltti ja rehti eikä tee kyllä mitään typeräää tälläisissa tilanteissa.. moni muu hevonen ois varmaan sinkaissut tässä kohtaa innosta soikeina ja kaahaillut pisin peltoa. Loppukäynnit käytiin kiertämässä vielä poluilla jonka jälkeen Gee pääsi suihkuun ja pellolle kuivattelemaan ja syömään vihreää, ihana kesäpäivä! 
Kuvat:©Marisa, iso kiitos! 

2 kommenttia:

  1. Vitsi kuin kiva video! vihdoin se kesä tuli turkuunki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti! :) ja jep, kauan sitä saiki odottaa! :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016