BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


4. elokuuta 2015

Istu hiljaa!

Tämä kuultiin taas riittävän monta kertaa lauantain valmennuksessa, istu hiljaa älä työnnä kohti estettä! Sitkun vielä sais pidettyä sen pepun penkissä ennen estettä eikä niin,että lähden hätiköidysti kellumaan ja työntämään estettä kohti jos olen epävarma paikasta. Alkutunti meni suurimmaksi osaksi aivan plörinäksi, hevonen oli pohkeen takana, oma keskittyminen aivan jossain muualla, eikä hommasta tullut yhtään mitään. Pikkuhiljaa kun löydettiin touhuun taas sopiva tempo, alkoivat asiat helpottumaan kyllä huomattavasti. Tuli taas kyllä huomattua,että en voi jäädä selkään yhtään matkustelemaan vaan täytyy muistaa ratsastaa koko ajan. Suurimmat virheet ne tulivatkin silloin kun itse jäin vain matkustamaan.

Aloiteltiin hyppääminen sarjalla josta oli 6 laukkaa lankulle. Pariin otteeseen lähdin hätiköidysti puskemaan lankulle jolloinka ei tietysti saatu askelia sopimaan, jotenkin iski kauhea epävarmuus paikan suhteen vaikkakin olisi pitänyt vain istua hiljaa ja odottaa siihen kuuteen askeleeseen. Tultiin tätä tehtävää tälläisenaan muutamaan otteeseen kummastakin suunnasta jonka jälkeen lisättiin aina pikkuhiljaa esteitä ja loppujenlopuksi tultiin rataa muutamaan otteeseen. Rata näkyykin kokonaisuudessaan videolla joten ei siitä sen enempää.



Tosiaan kun vihdoin löydettin touhuun taas se sopiva tempo homma lähti pyörimään ilman mitään sen suurempia ongelmia. Kerran kaarevalinja pysty-pystylle kaarre pääsi valumaan vähän liian pitkäksi enkä saanutkaan käännettyä jälkimmäiselle pystylle joten tultiin loppurata samantien uudelleen. Etenkin viimeinen rata oli onnistunut, sain oman ajatuksen kunnolla touhuun mukaan , gee tuntui hyvältä ja paikat täsmäsivät. Onnistuneeseen loppuun olikin hyvä lopetella! 

























Eilen mentiin geen kanssa rennoksiin ilman satulaa pellolla, ei voisi pikku heppa kyllä olla yhtään onnellisempi kun sai vain  laukkailla pisin peltoa auringonpaisteessa, harmiksi en saanut kuvaajaa mukaan joten toivotaan,että ilmat vielä sallivat, että päästään vielä kuvaajan kera menemään pellolla.Loppuviikosta saankin jälleen perjantaina ja lauantaina liikutella Glitterin lisäksi Camperin joten palaillaan viimeistään silloin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016