BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


24. elokuuta 2015

Ypäjä

Perjantaina herätyskello soi jo aivan tolkuttoman aikaisin ennen 6 ja tallilla olin heti seitsämän aikoihin. Suuntana oli nimittäin Ypäjä ja nuorten hevosten festivaalit. Tallilaisemme lähti hyppäämään Ypäjän kisoihin nuorten luokkia joten päätettii,että miksipä me ei lähdettäisi myöskin samalla kyydillä hyppäämään avoin 80cm luokka kerta kyydissä oli vielä tilaa. Paljon kisoja ja startteja tässä tarvitaan alle joten ei tuosta yhdestä normaalia pienemmästä luokasta mitään haittaakaan olisi, päinvastoin!

Lähdettiin ajamaan kohti Ypäjää kahdeksan nurkilla ja perillä oltiin puoli kymmenen nurkilla. Käytiin heti alkajaisiksi kävelemässä ensinmäisen luokan rata sillä se oli sama kuin mitä avoimessa luokassakin. Radankävelyn jälkeen meillä olikin riittävästi aikaa katsoa muutama ratsukko kahvilan terassilta myöhäistä aamupalaa syöden. Ensinmäisen luokan puolivälissä suunnattiin laittamaan Glitteriä kaikessa rauhassa kuntoon jonka jälkeen käytiin hetki kävelemässä ennen verryttelyyn pääsemistä. Verkassa Gee oli alkuun vähän hidas pohkeelle mutta parani koko ajan loppuakohden ja teki hyviä hyppyjä, suht hyvin fiiliksin siis jäätiin odottelamaan omaa vuoroamme.





Itse rata oli simppeli ja looginen reilu rata joka tuntui kentän koon vuoksi aivan tolkuttoman pitkältä. Esteetkin näyttivät ja tuntuivat ihan kovin pieniltä..Arvostelutlaan rata oli A.0.0 eli tässä ei ollut  ollenkaan uusintaa. Radalla Gee tuntui olevan aavistuksen pohkeen takana eikä lähtenyt jalasta niin hyvin eteen kuin mitä olisi kuulunut.. 6 esteelle se lähti kiemurtelemaan ja hidastamaan jo kaarteen jälkeen,ilmeisesti mukamas kyttäsi tuon esteen johteita.. päässä pyöri vain,että näin pienestä luokasta ei kyllä todellakaan kieltoa oteta,että yli mennään vaikka sitten paikaltaan. Maaliin päästiin puhtaasti ja napattiin ruusuke matkaan! Laukka olisi kyllä saanut rullata puolet paremmin mutta eipä tuossa radassa muuten varmaan mitään sen ihmeempiä.  Näiden kisojen tarkoituksena oli hakea hyvää mieltä ja varmuutta ja sitähän tässä saatiinkin. Tämän Ypäjän reissun pohjalta olikin hyvä jatkaa sunnuntaisiin Raision aluekisoihin joista lisää viimeistään nyt alkuviikon puolella.

Kisoista en löytänyt mitään muita kuvia näiden lisäski mutta tällä sivustolla näytti olevan meistäkin pari kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016