BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


23. elokuuta 2015

Onnistumisia kouluvalmennuksessa

Blogin viimeaikainen sisältö onkin päivittynyt kieltämättä aikalailla pelkästään estevalmennusten sekä kisojen ympärille. Tallilla on tullut pyörittyä arkisin aina sen verran aikaisin aamusta taikka myöhään illalla joten kuvaajan puuttuessa itsenäisistä treeneistä ei pahemmin ole kertynyt minkänlaaista materiaalia. Todellisuudessahan näiden hyppykertojen välissä meillä on aina reilu viikko mutta jottei koko blogi painotu vain ja ainoastaan hyppäämiseen olisi tällä kertaa vuorossa kuulumisia viime kouluvalmennuksen tiimoilta. Mikäli teiltä muuten löytyy jonkinlaisia postaustoiveita toteuttelen niitä enemmän kuin mielelläni!


Torstai aamuksi saatiin pitkästä aikaa aikaiseksi sovittua Marin kouluvalmennus. Essi jaksoi raahautua aamsuta tallille kuvailemaan joten valmennuksesta löytyy niin kuva,-kuin videomateriaaliakin. Jätin tällä kertaa videolle myös äänet kuuluville jotta myös kommentit kuuluvat.Keksityttiin valmennuksen aikana aikailailla perusjuttuihin ja lisättiin vaikeustasoa aina tehtävien onnisutessa. Gee oli alkuun kovin levoton ja hätäinen mutta melko nopeasti lähti kumminkin parantumaan ja keskittymään työntekoon koko ajan paremmin! Etenkin lopuksi saatiin ravissa oikein hyviä pätkiä. Laukkaa otin alkuun pari kierrosta ihan itsenäisesti jonka jälkeen jäätiin työstämään laukkaa hetkeksi pääty-ympyrälle. 





Laukassa lähdettiin tekemään päätyyn kaarta,-josta suoristus aavistuksen isompaa laukkaa uraa pitkin,-kulman ratsastus ja radan poikki kohtisuoraan josta taas kulma,-suoristus ja uralla isompaa laukkaa.Etenkin oikeaan suuntaan saatiin tässä oikein hyviä pätkiä, Gee tuntui rennolta ja kevyeltä! Loppuraveissa jumpattiin hevosta kumpaankin suuntaan reilusti asettaen sekä taivuttaen kumpaankin kierrokseen. Voi,että miten hyvä fiilis jäikään tämänkertaisesta koulutunnista. Nyt  Gee oli alusta alkean oikeastaan todella hyvä ja niinkuin Marikin totesi,että nyt siltä pystyi aivan eri tavalla vaatimaan asioita ilman,että hevonen olisi suivaantunut taikka vetänyt hernettä nenään vaikean paikan tullessa. Jos nyt lähdetään vertaamaan vaikka meidän ensimäiseen kouluvalmennukseen on tässä välissä kyllä tapahtunut paljon.. silloin touhu meni lähinnä siihen,että koko tunti keskitytiin siihen,että hevonen rauhottuisti jotenkin työntekoon ja malttaisi.. Nyt ollaan pystytty vaatimaan paljon enemmän ja Glitteri on kumminkin yrittänyt ja suhtautunut tehtäviin aivan eri tavalal eikä pelkästään korjannus tilannetta juoksemalla siitä pois vaikean paikan sattuessa. Tästä on taas hyvä jatkaa! Ehkä me vielä joskus taas uskaltaudutaan piipahtamaan jossain koulupuolen seurakarkeloissakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016