BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


30. elokuuta 2015

Voihan vesi!

Jälleen kisapostausta kisapostauksen perään.. Tänään suunnattiin Glitterin kanssa metsämäkeen Equestrian Team Turku järjestämiin seuraestekisoihin joissa hypättiin luokat 90cm ja 100cm.

Ensinmäisen luokan arvosteluna oli A.2.0, rata oli kyllä todella simppeli ja looginen! Metrissä rata oli muuten täysin sama mutta 5 oli vain sarjaesteenä, metrissä arvosteluna oli 367.1 eli uusinta olisi jatkunut samantien perään.Verryttelin kumpaankin luokkaan suht kevyesti ja otin verkkaesteille muutamat hyvät hypyt joiden pohjalta jäätiin positiivisin mielin odottelemaan omaa vuoroamme. 90cm rata rullasi tasaisesti ja hyvin ilman mitään sen suurempia ongelmia.. 6 esteelle paikka ajautui aavistuksen juuren mutta eipä tuossa radassa muuten sen ihmeempiä, puhdas ratahan sieltä tuli ja äärettömän hyvä fiilis!








 Gee tuntui taas tosi varmalta eikä sillä ollut aikomustakaan kieltää, pystyin keskittymään omaan ratsastukseeni ja sain pidettyä touhussa koko ajan jonkun idean mukana, pysyin niissä päätöksissä jotka olin tehnyt ja muistin ratsastaa! Vasta nyt parien edellisten kisojen aikaa olen saanut kunnolla itseluottamusta takaisin ja oppinut ratsastamaan  paremmin kisoissakin,samalla lailla mitä valmennuksissa. Tottakai kun aikaisemmin tuli enemmän epäonnistumisia söi se todella paljon myös itseluottamusta, kisoissa jähmetyin enkä osannut tehdä oikein minkäänlaisia päätöksiä ratsastaessa, en edes yksinkertaisille ja itsestäänselville asioille.


Positiivisin ja odottavaisin mielin jäätiin odottelemaan seuraavaa luokkaa. Rata tosiaan oli täysin sama kuin mitä edellisessä luokassa, ainoastaan uusinta piti opetella lisäksi. Metri rullasi siinä samassa kuin mitä edellinen luokkakin tosin ihan niin hyvää otetta en saanut kuin mitä esimerkiksi viime viikolla alvalla metrin luokassa mutta Gee ei missään nimessä tuntunut yhtään huonolta. Perusradan viimeiselle esteellä okserin alla oli vesimatto jossa lillui kumiankkoja.. tämä koituikin meidän kohtaloksi Geen kieltäessä tolta esteeltä pihalle. Aikaisemmassa luokassa vesimattoa ei vielä ollutkaan kyseisen esteen alla ja omaa vuoroa odotellessa metrin luokassa kävin Geelle tuon esteen vielä kahteen otteeseen näyttämässä mutta ilmeisesti vaan hirmuinen ankkalampi oli pienelle ponille tällä kertaa liikaa. Paikka olisi kummallakin kerralla osunut eikä siinä ollut mitään muuta miksi Gee ei olisi siitä voinut mennä. Yritin vielä hylsyn jälkeen ylittää estettä kertaalleen mutta eipä Gee siitä mennyt kolmannella kerrallakaan.. Loppuverkkasin hevosen ja samalla otin pystylle pari hyppyä jottei tarvinnut kieltoihin lopettaa. Jäi kyllä ärsyttämään ihan suunnattomasti, alkurata kun tuntui muuten suht sujuvalta..Nyt tiedetään mitä sitten hypätään seuraavissa valmennuksissa, vesimattoa jossa on vettä!




Positiivista nyt kumminkin on se ,että vaikka hylky pääsi räpsähtämäänkin voi sen melkeimpä laittaa vain tuon vesimaton piikkiin.. Kaikinpuolin kisoista kumminkin jäi hyvä ja positiivinen fiilis tuon 90cm radan pohjalta! Seuraavat kilpailut ovatkin ensi viikon sunnuntaina naapuritallissa TR:n alue-estekisat.


2 kommenttia:

  1. Harmi toi vesi, mutta muuten tosi kiva lukea että olette edistyneet! Hyvän näköistä menoa, tsemppiä jatkoon!

    (Ja ulkoasujuttujen kanssa menee vielä hetki, ei aika vaan riitä apua)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :/ kiitos paljon! joo nou hätä, ihan siihen tahtiin miten ehdit! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016