BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. elokuuta 2015

Keskiviikkoinen valmennus

Keskiviikkona meillä oli Kaisan valmennus. Aloiteltiin työskently ravipuomeilla joiden jälkeen nostettiin laukka ja tultiin laukassa ristikko, -toisella pitkällä sivulla tultiin väistöjä. Gee oli alkuun melkoisen kuuro pohkeelle ja ensimmäiset hypyt menivätkin ihan penkin alle kun gee ei juurikaan reagoinut jalkaan.. Väistöt osottautuivatkin vähän haasteellisimmiksi ja koko hevonen tuntui vain kulkevan ihan vimpulassa.. onneksi sentään loppua kohden lähtivät väistötkin kutakuinkin paranemaan.

Rataa lähdettiin taas hyppäämään pikkuhiljaa osissa niin,että tultiin pariin otteeseen pysty-okseri 6 askeleen linjaa josta jatkettiin keskellä olevalle pystylle ja pikkuhiljaa tähän lisättiin kierros kierrokselta esteitä ja lopuski tultiin rata kertaalleen läpi pari kertaa. Parilla kertaa gee taisi ottaa väliin 7 askelta jolloinka paikka ajautui okserille aavituksen lähelle.. Gee oli jo aloittaessa vähän pohkeen takana. Yksittäiselle keskellä olevalle pystylle gee pääsi pariin otteeseen kieltämään, etenkin vasemmasta kierroksesta sitä tultaessa en jotenkin vain osannut hahmottaa sille esteelle ollenkaan paikkaa. Paria kieltoa lukuunottamatta rata rullasi suht kivasti ja suurimpaan osaan lähestymisistä olen ihan tyytyväinen. Yritin kokoajan vain muistaa keskittyä siihen,että en jää killumaan satulaan ja pumppaamaan kohti esteitä. Rata näkyy jälleen videolta sen verran hyvin,ettei siitä sen enempää. Muutamia tyhmiä omia mokia tuli mutta etenkin lopputunnista ja parista viimeisestä radasta jäi hyvä fiilis kun taas itsekkin muisti ratsastaa.


Kuvista kiitos jälleen luottokuvaaja Emmalle!

Tulevalla viikolla saatiin sovittua valmennus tiistaille ja loppuviikosta suunnataankin perjantaina Ypäjälle kisoihin.Tällä kertaa lähdetään hyppäämään pelkästään 80cm luokka kerta nuorten hevosten festivaalien yhteydessä ei muita avoimia luokkia ollutkaan sinä päivänä. Saatiin kumminkin sen verran kätevästi kyydit järjestettyä,että päätettiin silti tuo yksi luokka lähteä hyppäämään. Eipähän siitä todellakaan haittaakaan ole, mahdollisimman paljon startteja ja kokemusta kun tässä nyt pääasiassa tarvitaan,että itse saisin paremmat kisahermot!


2 kommenttia:

  1. Minusta viimeinen kommentti oli hieno, aina ei tarvitse mennä isompaa ja jokainen startti on lisää kokemusta ja rutiinia! :-)

    Ps. Kuka sulle tekee bannerit ja tekeekö ko. henkilö muille niitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri! Emma (hevosmurheilua.fi) on nää mun ulkoasut tehnyt nyt useemman kerran.. en oikeestaan tiedä miten tekee muille mutta kannattaa kysästä! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016