BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


3. elokuuta 2015

Pikaiset kuulumiset

Viimeisen kuluneen viikon aikana blogin päivittäminen on kyllä päässyt unohtumaan ihan pahemman kerran eikä ylimääräistä aikaa ole juuri löytynyt koneella istumiselle. Heinäkuu tuli ja meni ja nyt ollaan jo elokuun puolella.. Kovin kesäiseltä ei kyllä ilmojen puolesta ole tuntunut mutta niin se kesä taas on miltein hujahtanut ohi yhtenä ajatuksena. Kysymys-vastausvideo on työn alla joten saadaan se toivonmukaan Essin kanssa julkaistua vielä tällä viikolla! Kemiön kisoihin oli tarkoitus lähetä viime perjantaina mutta ne peruuntuivatkin joten se reissu jäikin välistä. Viimeviikolla liikuttelin Geen lisäksi parina päivänä myöskin Camperin. Essi kävi meitä perjantaina kuvailemassa joten pitkästäa aikaa sain myöskin blogin puolelle orista kuvameteriaalia!

Glitterin kanssa meillä oli eilen Kaisan estevalkka mutta siitä lisää piakkoin ihan omassa postauksessa.



Menin orin alkuviikosta ja seuraavaksi vasta perjantaina ja lauantaina. Olin itse alkuviikosta ihan tuhottoman väsynyt joten ratsastuksestakaan ei tuntunut tulevan yhtiks mitään, lähinnä liikutin Camperin kevyesti läpi mitään sen ihmeitä tehden. Perjantaina mentiin kunnolla reilu tunnin verran kentällä. C oli alussa melkoisen hitaamman puoleinen ja tahmea ratsastaa. Lähdinkin ravissa tekemään siirtymisiä askellajin sisällä tarkoituksena  saada hevosta paremmin aktiivisemmaksi. Pyysin ensikisi liikkumaan isommalla askeleella jonka jälkeen vuorostaan pyysin lyhentämään askelta ihan minimiin. C lähtikin pikkuhiljaa virkoamaan ja parani kieros kierrokselta! Jatkoin temponvaihteluita myöskin laukassa sekä lopuski jäin pyörittämään laukkaa kahdeksikolle laukkavaihtojen kera. Lopettelin siihen kun Camper tuntui tarepeeksi rennolta ja kevyeltä.

Lauantaina mentiin pitkälti saman kaavan mukaan kuin mitä edellispäivänäkin. Nyt C tuntui alusta alkean paljon kuuliaisemmalta ja olikin alusta loppuun saakka oikein miellyttävän tuntuinen. On toi ori vaan niin ihana tapaus, niin hyvä fiilis jäi taas ratsastuksen jälkeen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016