BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


29. syyskuuta 2015

Veljekset Wahlstén - bloggaajatapaaminen

Siiri järjesti jälleen meille bloggaajille bloggaajatapaamisen Lahteen Veljekset Wahlsteneille viime viikon lauantaina! Täytyy myöntää,että itselleni kyseinen yritys oli ihan täysin tuntematon ennen tätä tapaamista enkä tiennyt sen olevan niin laaja ja monipuolinen. Paikanpäällä saimme alkuun kuulla Veljekset Wahlstenin synnystä sekä sen historiasta. Wahlsten on perheyritys joka on toiminut vuodesta 1981. Wahlsten toimii tukkuna ja jälleenmyyjiä on paljon ympäri maata, myös ulkomailla. Yritys tunnetaan laadaukkaista nahkavarusteistaan jotka valmistetaan käsityönä. Pääsimme päivän aikana myös tutustumaan ja kiertämään tiloihin joissa nahkavarusteet valmistetaan, enpä olisi uskonut, että sitä tilaa ja tavaraa on niin paljon! Liikkeestä löytyi ravituotteiden ohella tavaraa joka lähtöön.

Meille jaettiin jälleen ennen tapaamista jokaiselle omat aiheet joista kukin kirjoittaa. Itse sain aiheeksi kyseisen yrityksen palvelut  (satulan toppaukset,mittatilaukset, nahkavarusteiden korjaustyöt)!

Kuva:Maisa Hyttinen

Veljekset Wahlsten tavoiteteemana on tehdä kestäviä sekä käytännöllisiä varusteita hevosurheilusta kiinnostuneille, niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekkin. Yritys on pohjoismaiden suurin ravi,-sekä ratsastusvarusteita valmistava sekä maahantuova yritys.  Se mistä itse yllätyin todella positiivisesti oli, yrityksen asiakaspalvelu ja se,että he valmistavat asiakkaan pyynnöstä mitä vain nahasta. Esimerkiksi asiakkaan on helppo tilata mittatilauksena omat suitset. Tilausta ei tarvitse aina välttämättä tehdä suoraan Wahlsteneille tai heidän liikkeessään vaan tuotteen voi tilata myös helposti jälleenmyyjien kautta. Voi tilata joko yksittäisen poskihihnan tai kokonaisen suitsisetin.

Kuva: Maisa 
Asiakkaan on mahdollista ostaaa juuri sellainen ja sen näköinen suitsisetti jonka itse haluaa, vaikka Cob-kokoinen turpahihna Full-kokoisiin suitsiin. Sama pätee myös kaikkiin muihin nahkavarusteisiin, Wahlstenilta saat juuri sellaisen varusteen kuin hevosesi ikinä tarvitsee, kaikki onnistuu! Jos olet kiinnostunut mittatilausvarusteista Wahlstenin kautta käy ihmeessä kurkkaamassa heidän nettisivuiltaan mittatilausohjeet! Wahlstenin tuotteita löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi tai suoraan heidän omasta liikkeestään. W-profilen tuotteita pystyy tilamaan suoraan netistä tai vaihtoehtoisesti olla suoraan yhteydessä heihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Samassa missä mittatilaustyöt sekä erillaiset suitsitilaukset onnistuvat niin hoituvat myös samassa satuloiden toppaukset sekä muiden nahkavarusteiden korjaukset!

Kuva: Annika Mäki
Wahlsten tekee myös paljon ravimiesten ajopukuja. Ajopukuja tarvitaan monta yhtä henkeä kohden kun raveissa ja harjoituksissa on omansa niin niitä täytyy olla varalla käyttöön jos toiset ovat pesussa taikka korjauskessa. Reilussa päivässä on  mahdollista saada itselleen Wahlsteneilta mittatilaushaalarit ja paljon niitä siellä tehdäänkin!

(c)Annika

(c) Maisa

(c) Maisa

Kokonaisuudessaan  koko päivästä ja tapaamisesta jäi äärettömän hyvä fiilis! Henkilökunta oli todella ystävällistä ja meidät otettiin vastaan iloisin mielin. Oli kiva taas nähdä bloggaajakolleekoita ja tutustua samalla uusiin ihmisiin, toivottavasti nähdään porukalla vielä uudemman kerran!


Suuri kiitos ihanalla Siirille tapaamisen järjestämisestä sekä tietysti Veljekset Wahlstenille! 

Sekä tietysti muille mukana olleille bloggaajille:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016