BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


22. toukokuuta 2012

Sommaren!

Kesäfiilis! Viimiset pari päivää ulkona on ollut ihan älyttömän lämmintä lähemmäs +30 astetta auringossa! Enään onneksi ens viikko ja sitten onkin kesäloma!


Tänään mentiin Divan kanssa maljakentällä tuntisen verran melko kevyesti kun oli niin kuuma. Taisi siinä tunnin ratsastelun aikana tarttua väriäkin pintaan kun kentälle porotti aurinko kirkkaalta taivaalta 8) 
Alussa Divalle kaikki oli taas niin jännää, kastelukone, erikoisesteet sekä kentän vieressä olevat teltat :D Pikkuhiljaa Diva kumminkin alkoi  rentoutumaan eikä enään liikkunut kankeana ja ihmetellen. Alussa taivuttelin hiukan molempiin suuntiin ympyröillä ja ravissa jatkettiin pitkälti saman kaavan mukaan. Käveltiin hetki jonka jälkeen tehtiin ravissa hiukan siirtymisiä ja suunnan muutosksia, Diva lähti kipittämään aluksi vain avuilta mutta rentoutui taas hetken ajan päästä ja siirtymiset alkoivat pelittämään paremmin kun heppa oli kuulolla. Laukassa jatkettiin kummassakin suunnassa ympyrällä jossa otin ravi-laukka siirtymisiä eri puolin ympyrää tietyin väliajoin, alussa tein nopeammin siirtymisiä sillä Diva olisi vain halunnut laukata lujaa eikä pidätteet toimineet kunnolla.Kun hevonen tuli kuulolle ja malttoi laukata rauhassa sekä ravata raviosuuden rauhassa vähensin siirtymisiä ja jatkoin pidemmän osan ympyrää laukassa, Diivuski olikin oikein hyvä loppuakohden ja malttoi kunnolla odottaa , laukatkin nousivat tosi rahallisesti!  Loppuun ravailtiin loppuravit eteen-alas. Tallissa Diva pääsi suihkuun ja sen jälkeen kävin syöttelemässä sitä tallin edessä :)


Täksi päiväksi en saanutkaan ketään kuvaamaan joten joudutte tyytymään noihin iphone kuviin.. mutta loppuviikosta sain kuvaajan ! Joten materiaalipainotteisempi postaus siis loppuviikosta! Torstain tunti muuten siirtyikin ensiviikkoon joten siiitä sitten lisää ensiviikolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016