BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


2. toukokuuta 2012

Kuulumisia

Viime sunnuntaina tosiaan kävin artukaisissa katosmassa kisoja. Diva hyppäsi luokat 110cm sekä 120cm. 110cm  tuli yksi turha pudotus, 120cm en kerinnyt jäädä katsomaan mutta heppa oli kuulemma hypännyt tosi siistin hyvän puhtaan radan! :) 

© http://www.fotomedia.fi/

Voi vitsi kun tuli kisoja katsellessa itselle kamala hinku päästä kunnolla valmentautumaan ja kilpailemaankin.. Saa nähdä pääsenköhän tänä vuonna starttaamaan mun eka aluekisat, nytkun on aluelupakin melkeinpä maksua vaille valmis. 

Vappukin tuli ja meni. Vappu sujui ihan kivoissa merkeissä, oltiin kavereiden kanssa keskustassa ja vartiovuorella loppuaika, jossa oli ihan älyttömän paljon ihmisiä :D


Tänään sitten taas kävin liikuttamassa Diivuskan.  Mentiin maljakentälle kun pikkukenttää kasteltiin. Kentällä oli vielä kisojen jäljiltä muutamia esteitä joten paikkapaikoilta piti siellä pujotella :D  Alussa tehtiin pysähdyksiä  ja koitin saada hevosta paremmin kuulolle kun se tuntui kipittävän vain alta pois. Taivuttelin ympyrällä molempiin suuntiin ja tehtiin suunnanmuutoksia. Ravissa jatkoin ensiksi harjoitusravissa taivutellen ympyröillä, jatekttiin suoraa koko kenttää käyttäen  usein suuntaa vaihtaen, Diva alkoi pikkuhiljaa tulla rennommaksi eikä enään kipittänyt alta pois vaan kuunteli apuja. Käveltiin hetki ja taivuttelin hevosta hetken piennemmällä ympyrällä molempiin suuntiin kunnolla ulos sekä sisällle. Laukkaa otettiin kumpaakin suuntaan koko kenttää käyttäen, päädyissä tehtiin pääty-ympyrät ja suoralla uralla jatkoin kevyessä istunnassa hiaman rennompaa laukkaa.  Loppuravit otettiin eteen-alas ja Diva venytti  kaulaansa pitkälle alas ja alkoi rentoutumaan. Heppa liikkui oikein kivasti loppuakohden ja päätettiin lopettaa tällä kertaa siihen, käytiin "maastopolulla" vielä kävelemässä loppukäynnit.

Huomenna taas Diivailua  ja sunnuntaina mennään Divalla puomeja/kavalettejä kun omistaja tulee pitämään tuntia, ens  viikolla luultavasti päästään hyppäämään ekaa kertaa :)  Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016