BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


27. toukokuuta 2012

Sunnuntai päivä

Tänään oltiin Divan kanssa tunnin verran pikkukentällä, mentiin melko rennosti sillä ulkona oli taas todella lämmin ja kentälle porotti kirkkaalta taivaalta aurinko. Diva  oli tällä kertaa alusta asti melko reippaalla tuulella, eikä ollut läheskään yhtä hyvä kuin viimekerralla.  Käynnissä hiukan taivuttelin ympyröillä kumpaankin suuntaan. Ravissa jäin pääosin työskentelemää pääty-ympyrälle. Ravissa Diva oli todella reippaan oloinen ja tahtoi vain kipittää alta pois, pikkuhiljaa hevonen alkoi kumminkin tulemaan paremmin kuulolle ja pidätteet menivät läpi. Laukkaa otettiin vain hiukan keski ympyrällä ja lopetettiin siihen kun Diva malttoi odottaa ja laukkasi rennosti eteenpäin. Loppuravit ravailtiin eteen-alas jolloin Diva tuli hiaman paremmin kuulolle ja ravisi pyöreämmin rennosti eteen.  Iso kiitos taas Ansulle, joka oli kuvaamassa! :) Antaa kuvien puhua puolestaan!




whii, tää haluis mennä lujaa!

 


simmut kiinni :D 





Huomenna päästään Divan kanssa loikkimaan kun omistaja tulee pitämään tuntia! Palaillaan alkuviikosta siis! :)

2 kommenttia:

  1. voi ei tosi ärsyttävää ku sul on huomenna toi estetunti, jos olis ollu tiistaina nii olisin muutenki tullu tallille! :D no, joku toinen kerta sitten ;)

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016