BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. toukokuuta 2012

torstai päivä

Eilen torstaina käytiin käppäilemässä Divan kanssa "maastopolulla" alkukäynnit ja tarkoitus oli,että oltaisiin menty maljakentällä kun oli taas niin ihana ilma! Kentällä kumminkin oli joku ajamassa kärryillä ja kärryistä kuului kamala suhina ja kolina josta Diva oli ihan ihmeissään ja steppaili vähää väliin johonkin suuntaan. Päätin suosiolla vaan mennä maneesiin enkä jäädä tappelemaan hevosen kanssa kentälle kun ei siitä näyttänyt mitään tulevan. Maneesissa Diva oli vieläkin ihan into piukeena mutta oli jo huomattavasti rauhallisempi. Tällä kertaa Diva ei ollut oikein paras mahdollinen ratsastaa, ei hyvä mutta ei kumminkaan huonokaan. Alussa tein muutamat pysähdykset ja kun hevonen tuntui odottavaiselta ja rauhalliselta jatkoin ravissa, tehden kiemurauria, ja taivutuksia ympyröillä. Otettiin hiukan laukkaa,ympyröillä ja usein suuntaa vaihtaen. Laukan jälkeen D tuntui  taas juoksevan alta eikä kuunnellut apuja sitten lainkaan. Jäin työskentelemään päätyyn pienelle kahdeksikolle taivuttaen kunnolla oikealla ja vasemmalle, D alkoi pikkuhiljaan tulemaan paremmin kuulolle ja taipumaan paremmin. Lopuksi kun hevonen tuntui rennommalta otettiin loppuravit kumpaankin suuntaan.  Viivi kävikin kuvaamassa meitä , mutta ei ehtinyt ihan kuvata loppuun asti joten alhaalla videota vain laukkoihin asti :)





Tänään tuli taas vahingossa selattua kuvia ja videoita Simpsonin vuokraus ajalta ja voi vitsi kun tuli kamala ikävä sitä isoa kimoa ruunaa ja aikaa jonka sain sen kanssa viettää!  Tylsyksissäni tein Simpsonista tuollaisen videon. Youtubea selailessani löysin myös Liinan tekemän videon musta ja Kossusta, olin ihan unohtanut koko videon olemassaolon! :D Tuo on siis viime syksyllä tehty ja kuvattu.. ja en muistaakseni sitä täällä ole koskaan julkaissut joten upotin samalla tähän, parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)   Vitsit haluisin niin paljon Pedantinkin ajat takas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016