BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


28. toukokuuta 2012

Hyppelöt

Tämänpäivän hyppelöt menivät vähän niin ja näin , Diva oli heti alusta alkaen todella reippaalla tuulella ja ihmetteli   eri asioita, kuten kaatuneita esteitä taikka kentän vieressä lenteleviä lintuja, ilma oli lisäksi todella tuulinen ja välillä satoi vettä jonka takia D oli entistä pörheämpänä. Otettiin pääty-ympyrällä ravi sekä laukka verryttelyt kumpaankin suuntaan, Diva tuntui kipittävän alta eikä kuuntelevan pidätteitä sitten yhtään. Pikkuhiljaa kumminkin vauhti pysyi siedettävänä ja suht normaalina kun puolipidätteet alkoivat pikkuhiljaa menemään läpi. Aluksi tultiin ravissa sisään yksittäiselle ristikolle pitkällä sivulla jonka jälkeen jatkettiin laukassa. Ristikolle päästiin tulemaan melko rauhallisesti. Seuraavaksi  pitkälle sivulle muutettiin ristikko pysty linja.. taidettiin tulla väli neljällä taikka kolmella, kolmella väli tuli melko hyvin ja sujuvasti.  Muutaman kerran itse jäin hiukan jälkeen ja muutamissa hypyissä olisin saanut olla paremmin kädellä mukana. Seuraavaksi jatkettiin linjan jälkeen kaarre josta jatkettiin pystylle jossa laatikot alla, muutaman kerran jälkeen pystyn jälkeen kaarrettiin viereiselle pystylle. Laatikko pystylle päästiin melkein joka kerta melko rauhallisesti ja hevonen malttoi odottaa ja itse pääsin hyvin hyppyihin mukaan. Viimeiselle pystylle tultiin muutaman kerran uusiksi kun aikaisemmin lähti liian kaukaa.  Loppuravit ravailtiin eteen-alas. Loppupuolelta tunnista jäi pohjimmiltaan  ihan ok fiilis, kumminkin saatiin muutamat onnistuneet hypyt ja pätkät, ja Diva tuli kumminkin hyvin takaisin kaarteissa ja malttoi osalle esteille odottaakkin jolloin saatiin hyvät hypyt. Ensi kerralla sitten paremmin  :)  Alhaalla videokooste tämänpäiväisestä laitoin  vain julkaisukelpoiset pätkät :D (alussa muutamat videot eilisestä jotka sain vasta tänään) Iso kiitos Lenskulle kuvaamisesta! :)



Seuraavan kerran Diivailua on vasta pe ja su joten siihen asti, moikkis! :)

8 kommenttia:

  1. eihä tää video meinaa avautua, ainakaa tällä koneella. videolla lukee siis "Tämä video sisältää kumppanin EMI sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi. "
    öö, mähä oon suomes? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siin on varmaa sellane musiilkki mitä ei pysty kai tekijänoikeuksie takii näyttä :/ tarvii ladata video uudellee tai vaihtaa musiikki

      Poista
  2. Video ei näy :/ mut joo eli tuun sit varmaa taas perjantaina tai sunnuntaina kuvaa (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äöää taaskaa :o noo koitan saada sen näkymää pia :D

      Poista
  3. Joo loppuu kohden sujuskin paremmin! :) ku alussa vauhti tuppas kiihtymää pikkase lujaks ja kaikki oli divasta mukamas nii ihmeellistä :D

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016