BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


13. toukokuuta 2012

Kuvatäyteinen postaus

Tänään oltiin Divan kanssa kentällä reilu tunnin verran. Ansu oli samaa aikaan tallilla ja lupautui tulla kuvaamaan meitä, joten tällä kertaa runsas kuvapainotteinen postaus! Iso kiitos Ansulle kuvista! :)


Diva oli jo heti alusta ihmeen rauhallisen oloinen. Aloittelin taivuttelemalla ympyröillä ja vaihtelemalla suuntaa usein. Ravissa jatkettiin taas pitkälti aika samalla lailla. Itse kiinnitin taas entistä enemmän huomiota mun ulkokäteen ja ,että en jää liikaa taivuttamaan sillä sisäohjalla. Heppa alkoi toimia pikkuhiljaa tosi hyvin ja alkoi kulkemaan rennommin ja pyöreämmin. Käveltiin hetki jonka jälkeen otettiin laukkaa hiukan kumpaankin suuntaan ympyröillä. Vasemmassa Diva oli rennompi ja parempi kun oikeassa hiukan ehkä kuumui ja vauhti tuppasi paikkapaikoin liian lujaksi. Laukkojen jälkeen tehtiin hiukan samaa tehtävää kuin eilen. Eli lyhyellä sivulla tehtiin pohkeenväistöä ulos-josta suoristus ja harjoitusravissa voltti sisälle. Loppuakohden alkoi tehtävä onnistumaan pikkuhiljaa kunhan Diva malttoi vain keskittyä.  Loppuun ravailtiin loppuravit  eteen-alas kumpaankin suuntaan. Voi vitsit kun Diva oli taas ihan super loppuakohden, liikkuin rennosti pyöreänä ja venytti kaulaansa pitkälle alas.  Tuntuu ,että pikkuhiljaa alkaa Divan kanssa palaset loksahtamaan paikoilleen ja yhteinen sävel alkaa löytymään :)  Jäi kyllä taas niin hyvä fiilis!  Loppuun käytiin käppäilemässä loppukäynnit maastopolulla.










Tallissa Ansu vielä ehdotti , että mentäisiin ottamaan kuvia metsäpolulle kun oli niin hieno ja kesäinen ilmakin. Niimpä käytiin kuvailemassa polulla, Diva ei oikein malttanut pysyä pitkää aikaa paikallaan, mutta saatin  muutamat ihan onnistuneetkin kuvat! :)






<3

4 kommenttia:

  1. ihana toi viimeine kuva ja hieno banneri! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia! Diva kulkee nii hienosti (: Koska meet seuraavaks ratsii nii voisin tulla kuvailee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! x) jep, diivuski liikkus eilen hienoosti :) meen keskiviikkon, muut jos tulisit kuvailee vaiks malja viikolopu jälkee meen sillo varmaa alkuviikost ja kai to :D mut ilmottelen sul! :)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016