BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


16. toukokuuta 2012

70 lukijaa !

Oi vitsit ! Teitä kirjautuneita lukijoita on jo kertynyt 70, ja anonyyminä blogiin on kertynyt lukijoita 90! ISO kiitos teille kaikille! :) Pistäkääpä reippaasti  kysymyksiä mikäli mieleenne sellaisia juonnahtaa, niin teen vastauspostauksen viimeistään viikonloppuun menessä.Ja toki voitte ehdotella myös muita postaustoiveita mikäli  vaan teillä jotain on mielessä :)


Maanantaina mentiin maljakentällä Divan kanssa aika kevyesti vajaa tunti. Alkuun ravityöskentelyä isolla pääty-ympyrällä kumpaankin suuntaan ja koitin saada hevosta paremmin kuulolle. Diva ravasikin alusta rennosti eikä lainkaan lähtenyt kipittämään alta. Laukkaa otettiin vain hiukan ympyrällä. Laukan jälkeen Diva oli hiaman täpinöissään ja tahtoi vain juosta alta,mutta tuli kumminkin hyvin takaisin kuulolle kun jäättiin jäälleen päätyyyn ravialemaan loppuraveja eteen-alas  kumpaankin suuntaan. Pikkuhiljaa Diva ravasi rennosti ja pyöreästi kaulaansa pitkälle alas venyttäen ja oli tosi hyvän tuntuinen kumpaankin suuntaan, lopetetiin tällä kertaa siihen  ja käytiin käppäilemässä maastopolulla loppukäynnit :)

Tänään keskiviikkona Viivi oli kuvaamassa meitä :) Mentiin maneesilla kun kentällä rakennettiin rataa ja pikkukentällä oli tunnit. Diva oli tosi rauhallisen oloinen heti alkuun. Ravissa jatkettiin pääosin ympyröillä hiukan taivuttaen, Diva toimi oikein kivasti kumpaankin suuntaan. Laukkaa otettiin kumpaankin suuntaan päädyissä ympyröillä. Laukassa D oli hiaman vauhdikkaan oloinen mutta pysyi kumminkin käsissä  :D Laukan jälkeen heppa vain yritti kipittää alta, mutta rauhottui kumminkin aika nopeasti kun jäätiin ravailemaan loppuraveja eteen-alas.  Loppuun oli hyvän tuntuinen ja kulki pyöreänä rennosti eteenpäin.
Lisään teille videokoosteen viimeistään huomenissa, kunhan kerkiän vain lataamaan tiedostot koneelle, tossa lataamisessa kun kestää niin pirun kauvan :/


2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016