BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


18. toukokuuta 2012

Vastauspostaus

Päätin nyt väsätä jo tulleista kysymyksistä vastauspostauksen :)

- Mitkä ovat Divan parhaat puolet? 
-  Jollain tapaa ehkä Divan , reippaus . Mielummin hevonen jolla on itsestään eteenpäin pyrkivä moottori kuin hevonen jota saa kokoajan käskeä eteen.  Ja myöskin se ,että Divan kanssa pystyn vääntämään koulua sekä hyppäämään :) Ja muutenkin Diivuski on niin symppis tamma! 


- Entä rasittavimmat?
-  Mitä Divaa olen vuokrannut nyt yli kuukauden en ole törmännyt sen niinkään rasittaviin puoliin :D Onhan jokaisessa hevosessa aina joskus jotain rasittavia puolia mutta itse en niihin niinkään ole kamalasti kiinnittänyt humiota :D

- Kuinka monta kertaa viikossa vuokraat Divaa?
-  3x/viikossa 

- Oletko ollut koskaan koulukisoissa?
- Joo oon, joskus pienenä halusin päästä kokeilemaan koulukisoihin niin osallistuin shetlanninponi Romeolla johonkin merkkisuoritus koulukisoihin? ja toiset koulukisat menin Julitalla. 


- Mikä on korkein hyppäämäsi este, ja millä hevosella sen hyppäsit?
- Oiskohan 115-120cm nurkilla varmaankin, Kossulla taisin hypätä :) 


- Onko sulla jotain kesäsuunnitelmia? (esim. matkaa, ratsastusta, kesätöitä..)
-  Kesäkuuksi sain kaupungilta kesätöitä jostain museosta :D muuten en ole vielä suunnitellut mitään sen ihmeellisempää :D Kesä menee varmaankin johonkin päin matkustellessa , aurinkoa ottaessa, kavereiden kanssa sekä tallilla! 8) 


-Onko sulla mahdollisuus kisata Divan kanssa?
-  Joo on ,ainakin artukaisissa järjestettäviin kisoihin ja mikäli Divalla ei ole samaan aikaan mitään suurempia kisoja :) Katsotaan miten keritään divan kanssa hyppäämään mutta toivon mukaan päästäisiin osallistumaan seuraaviin naapuritallin seurakisoihin :)

-tavoitteesi ratsastuksessa /divan kanssa?
- Divan kanssa tavotteina on varmaankin saada yhteistyö pelaamaan vieläkin paremmin sekä treenata esteitä, kun ei olle kamalasti vielä keritty hyppäämään , sekä näin alkuun olisi kiva päästä hyppäämään jotkin seurakisat ja taikka myöhemmin jotkin aluekisat mikäli sikäli meillä treenaaminen sujuu hyvin :)   Muuten ratsastuksessa mulla ei tällähetkällä ole mitään sen suurempia tavotteita, hiota ehkä perusasioita ja ratsastusta  sujuvammksi ja vielä siistimmäksi jne.. ja joskus toivonmukaan  tulevaisuudessa päästä kilpailemaan ja valmentautumaan oman hevosen kanssa kunnolla :) 


-jos saisit oman hevosen mistä lähtisit sitä etsimään taikka millainen se olisi?
-  Varmaan ihan suomesta ilmoituksien kautta taikka kysellä tutuilta yms... Hevonen olisi varmasti ruuna about diivuskin kokoinen  tasoltaan se olisi vamraan luultavasti  heB-A 100-120cm


-jos saisit oman mille tallille veisit sen?
-  Varmaankin artukaisiin tr:n puolelle taikka entisen pedantin puolelle. taikka sitten  jollekkin muulle maneesilliselle tallille.

-kuinka kauvan olet harrastanut ratsastusta?
- Hiukan yli 10-vutta.

Ezzo "Jekku" & Charmant v.2002?

-mitä muuta olet harrastanut kuin ratsastusta? 
- Pienenä tuli "harrastettua" vaikka mitä, baletti taisi olla ratsastuksen lisäksi ainut laji jota jaksoin harrastaa pidempään kuin viikon taikka kuukauden verran . Balettia harrastin vuoden verran. Muuten kävin sitten kokeilemassa mm. taitoluistelua, uintia, yleisurheilua, tennistä, tanssia jne.. 

-lemppari ratsastusvaatemerkki? 
- Varmaankin Kingsland ja Mountain horse. Equiline:lläkin on kyllä tosi tyylikkäitä vaatteita.


-ketä oli lempparisi pedantista?
-  Mummo ja Kossu :)


-sun unelma-ammattisi?
- Mulla ei oikeestaan ole mitään "unelma-ammattia" :D  Vuosien aikaa mun unelma-ammatit on kerinny vaihtua niin tiuhaan tahtiin enkä oikeestaan tiedä vielä mitä haluan tehdä isona, luultavasti varmaan jotain mikä liittyy hevosiin.


-missä opiskelet/mihin menet opiskelemaan?
-  Tällä hetkellä ammattistarttia jäljellä vajaa 2vko!!  Haussa hain kampaamopuolelle, ja toivonmukaan pääsen syksyllä hiusalalle yksityiseen kouluun taikka ammatilliseen. Joskus kun tulevaisuudessa toivonmukaan valmistun kampaajaksi sen jälkeen voisin hakea ypäjälle . 


2 kommenttia:

  1. Moi!
    Kossu on nyt Metsäkylässä XD.
    Missä seurassa uit sillon, kun harrastit uintia?
    Taru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo tiedän! niiku tossa lukeekin niin en oo koskaan harrastanut uinita vaan muutaman kerran kävin sitä muksuna kokeilemassa :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016