BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. tammikuuta 2013

-27

Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta?  Itse olen ainakin ihan tyytyväinen, iso kiitos vielä bannerista Pepille! :)

Tänään oli siis tarkoitus käydä liikuttamassa diva mutta pakkasta oli vieläkin enemmän kuin eilen, mittari näytti päivemmällä -27.  Ei olisi ollut hevosellekkaan varmasti kovin mukavaa, liian kylmä ratsastaa joten jäi ratsastukset jäi ratsastamatta tältä päivältä. Kävin tallilla kumminkin piipahtamassa, hakemassa hepat sisälle ja putsailemassa tarhat. Ensi viikolla oiskin diivailua luvassa pe-su ja lauantaina pitkästä aikaan ois luvassa taas estetuntia! :) Tästä tuli lähinnä pikainen päivitys postaus kun en usko,että viikon aikana on muuta postailtavaa, vasta sitten ensi viikonloppuna :) Olisiko teillä ehdottaa jotain erikoispostauksia, voisin vaikka viikon aikana taas vaihteeksi sellaisia koittaa toteuttaa? Kysymyspostauksen voisin tehdä mikäli tulee riittävästi kysymyksiä, joten pistäkäähän tulemaan! :) Muutenkin olette olleet kovin hiljaisia,lukijoita kumminkin on jo jonkun verran niin olisi kiva kuulla mielipiteitänne yms..positiiviset kommentit varsinkin aina piristävät kummasti ja antavat uutta kirjoitusinota! :)

<3

6 kommenttia:

  1. uus banneri on kyllä tosi kiva ja sopii tänne! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva uusi banneri :) On ainakin talvinen, tosi rauhaisat värit muutenki nyt ulkoasussa! :) Silmä lepää

    VastaaPoista
  3. kiva banneri! :) hei mikä kypärä sulla on nyt, niinkun minkä merkkinen, ja onks se hyvä kypärä ja kuinka hintava?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) mulla on charles owen wellington classic. On ollut hyvä ja oon kyllä tykännyt, ainut kypärän haittapuoli on, että on kesäisin hiostavan kuuma päässä kun siinä ei oo mitään ilmastointeja :D jos en ihan väärin muista niin taisi maksaa sillon kun ostin n.200e

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016