BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


5. tammikuuta 2013

Lauantain kuulumiset

Miten onnistunkin tulemaan aina kipeäksi sillon kun en todellakaan kerkiäisi sairastella? Tänään 
aamulla oli ihan hirveä olo, ääni melkein lähtenyt ja järkyttävä flunssa, taisi kuumettakin olla jonkun verran.. Koulussakin alkoi juuri värikurssi ja uutta asiaa vain pursuaa joka päivälle, ei ois aikaa olla oikein koulusta pois :/ huohh no toivottavasti tämä tauti menis nyt vaan nopeasti pois! 

Suuntasin päivemmällä kumminkin kaikesta huolimatta tallille. Tallilla itseasiassa mulla olikin jo paljon parempi olo :D Divan kanssa suunnattiin maneesilla jossa mentiin about vajaa tunnin verran. Maneesilla oli samaan aikaan kamala ryysis, en edes muista koska olisin viimeksi ollut ratsastamassa  kun maneesissa on noin paljon saman aikaisesti porukkaa. Tuntui,että koko ajan joku oli tiellä tai,että itse olen jonkun muun tiellä..Ei tehty oikeastaan mitään sen kummempia, lähinnä siihen mukaan miten oli tilaa otin kaikki askellajit läpi. Vaikka laukkaavia hevosia tuli vähä väliin edestä ja takaa diva tuntui ravissa olevan todella rauhallisen oloinen ja hyvin kuulolla.Keventelin kumpaankin suuntaan koko uraa pitkin sekä taivutellen ympyröillä. Laukkaa otin myöskin kumpaankin suuntaan koko uraa pitkin sekä ympyröillä työskennellen, tehtiin myös parit vaihdot lävistäjän kautta. Laukassakin D oli suht hyvän ja rennon tuntuinen. Loppuun keventelin vain loppuravit. Päätinkin lopettaa siihen kun heppa tuntui tarpeeksi rennolta ja hyvältä, etenkin oikeaan kierrokseen diva liikkui tänään tosi hyvin.

Ensi viikolla käyn liikuttamassa divan ma,ke,ja pe sekä torstaiseksi sain estetunnin ratsastuskoululta siitä hyvästä kun viime viikolla hain tuntsarit sisälle sekä siivoilin niiden tarhat! Kiva päästä taas pitkästä aikaa jollain tuntihepalla loikkimaan! :)   Pahoittelut tästä kuvattomasta tylsästä postauksesta ja palaillaan ensi viikolla edes jonkin sortin materiaaleilla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016