BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


26. tammikuuta 2013

Lauantain tuuppailut

Tänään oli tarkoitus päästä hyppäämään mutta suunitelmiin tuli muutos. Maneesia ei kuulema saanutkaan varata siihen aikaan hyppäämiseen joten meninkin tänään tasaisella. Hyppäämään päästään sitten  näillä näkymin ensi viikon perjantaina :) Viivi oli kumminkin kuvailemassa joten alhaalla kooste! :)

Mentiin ehkä hiaman yli tunnin verran maneesilla. Ravissa keventelin ja työskentelin kumpaankin suuntaan. Alussa diva ei oikein kunnolla keskittynyt ja se taisi ehkä enemmän keskittyä siihen mitä muualla maneesissa tapahtui :D Jäin työskentelmään pääty-ympyrälle jossa otin laukkaa. Laukassa Diva alkoi jo paremmin keskittymään ja pelitti itseasiassa tosi kivasti, laukkasi rennosti eteen. Laukkojen jälkeen D oli hiaman reippaamman puolinen eikä oikein tuntunut kuuntelevan pidätteitä. Jatkoinkin seuraavaksi harjoitusravissa tehden tietyn väliajoin aina pysähdykseen asti siirtymisiä.Homma alkoi pelittämään pikkuhiljaa paremmin ja diva tuli hyvin kuulolle ja alkoi rentoutumaan.Loppuun keventelin kumpaankin suuntaan loppuravit eteen-alas.Diva oli tosi hyvän ja rennon tuntuinen! Jäi kyllä taas hyvä fiilis tuuppailusta, etenkin loppuun päin diva tuli vain paremman tuntuisemmaksi :)

On se vaan hieno <3

2 kommenttia:

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016