BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


25. tammikuuta 2013

Heipparallaa



Heippa pitkästä aikaa! Viikon aikana ei ole postauksia kuulunut kun en ole käynyt tallillakaan :) Vasta nyt tänään  kävin divalla ja huomenna onkin sitten estetunti luvassa! Ajattelin nyt muuten ottaa jollain tavalla  tavaksi kun tälläistä oltiin vähän toivottu,eli kirjoittelisin aina perjantaisin tai viikonloppuisin muistakin kuin heppajutuista, hiukan vaihtelua perus heppailun ohelle! :)

simmut kiinnii, huomatkaa myös kieli :D

Koulussa on ollut ihmeen rentoa koko viikon ajan, ollaan päästy normaalia aikaisemmin melkein joka päivä. Pari kaveria kävi mulla myös väri asiakkaina raidoituksessa ja toiselle värjättiin ihan kokopää väri. Innolla odottelen jo ens viikon keskiviikkoa kun päästään värjäilemään omia hiuksia. Mulla on ollut tosi pitkään jo tummat/ruskeat hiukset joten haluaisin jotain muutosta. En kumminkaan halua mitään radikaalisia  muutoksia. Pari kesää mulla on ollut vaaleat, mutta vaalentaminen kuluttaa hiusta niin paljon + mulla luonnostaan on tummat hiukset niin en enään halua vaaleaksi. Ajattelin siis,että värjäisin liukuväjätyt, saa nähdä millaiset tulevat! :) Tuntuu ,että olen vieläkin vähän pihalla kaikesta tosta tietomäärästä jota värikurssin aikana on käyty, ens viikolla loppuu kurssi ja pitäis osata asiat kokeessa.. heh taitaa mennä lukiessa koko viikonloppu.
Tällä viikolla olen myöskin pitänyt uudenvuodenlupauksestani kiinni ja suuntasin yksi ilta juoksemaan pienen lenkin!  Toisin ei kyllä tainnut olla tuo juokseminen mun nilkan (josta aikaisemmin mennyt nivelsiteet) kannalta ihan viisasta, nyt se on vihlonut kävellessä pari päivää ja ollut hiaman turvoksissa.. argh




Tänää perjantaina kävin tosiaan liikuttamassa Divan. Mentiin tunnin verran maneesilla. Diva oli alusta alakaen melko reippaalla päällä. Tein pitkän käyntityöskentelyn ja jatkoin ravissa siirtymisiä ja temponvaihteluilla. Laukassa jäin keskiympyrälle kummassakin suunnassa työstäen  ja otin puolen ympyrän välein siirtymisiä pysähdykseen asti ja pysähdyksestä nostin laukan. Aluksi diva ei oikein malttanut seistä ja oli hiaman hätäinen, parani kumminkin muutaman pysähdyksen jälkeen ja jaksoi ihan kunnolla odottaa. D oli aika herkkä pohkeelle eikä tarvinnut kuin hiaman hipaista pohkeella niin d nosti jo pysähdyksestä laukan. Loppuun päin diva alkoikin pelittämään laukassa tosi kivasti eikä ollut enään yhtään niin hätäisen oloinen kuin mitä alkuun. Käveltiin hetki jonka jälkeen otin vielä kumpaankin suuntaan rentoa laukkaa uraa pitkin. Loppuun päin työskentelin ravissa ympyröillä jatkoin siirtmysillä, temponvaihteluilla ja vaihtelin usein suuntaa. Diva tuli koko ajan vain paremmaksi. Loppuun D oli ihan älyttömän hyväntuntuinen, ravasi hyvin pyöreästi eteenpäin. Jäi taas niin hyvä fiilis ratsasteluista! :) 

Huomenna siis pitkästä aikaa loikkimaan! Viivi tulee kuvailemaan joten palaillan materiaalien kera viimeistään sunnuntaina. Hyvät viikonloput! :)

4 kommenttia:

  1. raivostuttavaa kun tahtoisi juosta, mutta on kakkajalat:D itsellä polvilla nivelrikko<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jepp, niin on! oli nii kiva juosta pitkästä aikaa mutta seuraavana päivänä nilkka sitte kuittaili :D

      Poista
  2. uu mitä värii ajattelit liukuvärinä? (: itekki oon miettiny jotain sen tapaista omaan päähäni (:

    VastaaPoista
  3. aattelin tummentaa mun pohjaa vähän ja latvoihin pari astetta vaaleampi joku vaaleanruskea väri! :))

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016