BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen postaus!

Oikein hyvää uuttavuotta 2013,toivotaan,että tuleva vuosi on vähintääkin yhtä hyvä kuin edellinen! :) Miten teidän vuosi vaihtui? Itse vietin tänä vuonna hiaman rauhallisemman vuoden vaihteen, kavereiden kanssa ihan vain kotosalla, syötiin hyvin ja katseltiin leffoja ja sen sellaista! Tänä vuonna ei edes huvittanut lähteä mihinkään sen kummemmin, koska ulkona satoi vettä lähes koko illan paiskaaamalla.. noh onneksi tänä vuonna kerkiää kun täyttää sen odotetut 18v!  Teittekö te jotain uudenvuoden lupauksia? :) Itse en aijemmin ole koskaan tykännyt lupauksia tehdä kun eivät ne oikein tuppaa koskaan pitämäänkään.. tänä vuonna kumminkin päätin tehdä jonkunlaisen uudenvuoden lupauksen.. lupasin että heti kun ilmat tuosta edes vähän paranevat alan vähintäänkin pari/kolme kertaa viikossa lenkkeilemään ratsastuksen ohella! Oon tykännyt muutenkin lenkkeillä mutta se on aina vähän jäänyt ja jäänyt, joten nyt aijon pitää tuosta lupauksesta kiinni, koheneepa samalla myös kuntokin!:)


Tänään olen viettänyt lähes koko päivän tallilla, lähdin jo ennen yhtä ja tulin kotiin vasta äskettäin, nopeasti vierähti yli 7 tuntia. Siivosin pari karsinaa, hain tuntihevoset sisälle sekä putsailin tarhoja ja varusteita ja lopuksi kävin vielä liikuttamassa Divan. Tällä hetkellä täällä päin on kamalat floska kelit kun kaiki lumet ovat melkein sulaneet pois, tallin pihakin oli aivan jäässä.. oli kiva yrittää kävellä talliin päin hevosten kanssa kun ei tiennyt pysyykö itse pystyssä vaiko ei.. oisi kyllä lumet ja pakkaset saaneet vielä jäädä!  

Divan kanssa mentiin vajaa tunnin verran maneesilla,melko rennosti. Pääosin käynti ja ravityöskentelyä, laukkaa otin vain hiaman koko uraa pitkin sekä ympyröillä. Diva oli heti alusta alkaen melko hyvän ja rauhallisen tuntuinen.Käynnissä taivuttelin ympyröillä ja lähdin pienentämään ympyrää kierros kierrokselta jonka jälkeen taas lähdin suurentamaan kierros kierrokselta. Ravissa tehtiin hiaman siirtymisiä ja pysähdyksiä. Diva pelittikin oikein näppärästi. Loppuun jäin työskentelmään ympyröillä vielä harjoitusravissa. Diva tuli loppuun päin vain paremman ja rennomman tuntuisemmaksi. Jäi kyllä hyvä fiilis tämän vuoden ensimmäisestä ratsastelusta! 

Kesää odotellessa!

Huomenissa käyn taas liikuttamassa Divan. Viivi taisikin lupautua tulemaan kuvailemaan joten palaillaan huomenissa materiaalien kera! :)

1 kommentti:

  1. Hyvät uudet vuodet sinnekkin! :) Ja ainiin yksi kuvistasi pääsi jatkoon.

    VastaaPoista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016