BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


19. tammikuuta 2013

Sekamääräistä

 Ajattelin tulla vielä näin myöhään perjantai-iltana päivittelemään :) Tyhjenetelin samantien tähän postaukseen hiaman kuvia joita viimeviikkoina on puhelimeen kertynyt! Turkuun on yht äkkiä iskenyt ihan järkyttävän kovat pakkaset! Tänäänkin aamulla kouluun lähtiessä mittari näytti -25 :o Ulos jäätyi melkein pystyyn! Eilen torstaina ja tänään perjantaina sain käydä liikuttamassa mun omien päivien lisäksi vielä divan. Torstaina mentiin ehkä tunnin verran maneesilla, otin kaikki askellajit läpi ja pääosin työskentelin käynnissä sekä ravissa. Diva oli koko ratsastuksen ajan itseasiassa tosi hyvän ja rennon tuntuinen ja loppuun päin liikkui hyviä pätkiä.Ei siis tehty mitään sen kummempaa, taivuttelin ympyröillä,asttelin kulmissa, vaihtelin usein suuntaa, työskentelin ympyröillä ja laukassa tehtiin muutamia vaihtoja lävistäjän kautta. Ratsastelusta jäi hyvä fiilis!


Tänään perjantaina pakkasta oli sen verran paljon joten mentiin todella rennosti ehkä puolisen tuntia. Vaikka pakkasta oli päivemmällä lähemmäs -22 ei itseasiassa ratsasteassa tullut niin kylmä mitä luulin. Mentiin paksu viltti päällä ja itselläni oli kauhea kerrospukeutuminen ,ainut,että varpaat tuppasivat hiaman jäätymään :D Työskentelin vain käynnissä ja ravissa. Ravia otin aluksi hiaman kokouraa pitkin kumpaankin suuntaan ja työskentelin ympyröillä jossa istuin harjoitusraviin ja lähdin tekemään siirtymisiä käyntiin. Puoli ympyrää käyntiä ja puoli ympyrää ravia ja kun diva alkoi olla hyvin kuulolla tein useammin käyntiin siirtymisä. Loppuun ravailin loppuravit eteen-alas. Vaikka ratsastinkin vain vähän aikaan niin diva oli kyllä erityisen hyvän tuntuinen ihan alusta alkaen! Liikkui hyvin rennosti ja pyöreästi eteen!:)





Harjoiteltiin tänään koulussa partaveitsien käyttöä ja tietysti onnistuin viiltämään sormeen kivan kokoisen haavan joka ei meinannut millään tyrehtyä.. vähän kauhulla odottelen ensi viikon partamalli asiakkaita kun nyt on jo onnistuin omaan sormeen viiltämään ! XD



Lopputuloksesta tuli hiukan "sotkuinen" mutta harjoittelin kaverille kampausta :)

Huomenna käyn taas liikuttamassa divan, toivotaan ettei olisi ihan niin kovia pakkasi kuin mitä tänään! :)
Ulkoasu on muuten vielä jonkun aikaa vaiheessa mutta  nyt on ilmestynyt jo uusi banneri! x) 

2 kommenttia:

  1. tosi kiva tä ulkoasu ja bannerista tykkään erityisen paljon! :) nää sun ns. sekalaiset kuvapostaukset on iha hurjan kivoja, voisit vaikkapa aina kerran viikossa tehä tällasen kuluneista päivistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti paljon! :) joo voisin vaikka yrittää aina kerran viikossa tehä :D

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016