BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


1. helmikuuta 2013

Viikkokatsaus

Tällä viikolla mun diivaulupäivät ovat taas näin loppuviikosta joten siitä syystä ei ole kuulunut postauksiakaan. Viime viikolla kävin vielä lauantaisen lisäksi sunnuntaina liikuttamassa divan, en muista enään sinne asti kauhean tarkalleen mutta ratsastelin eteen-alas, diva liikkui todella hyvin alusta alkaen, oli rento , liikkui pyöreästi ja oli todella hyvin kuulolla.


Tällä viikolla oli meillä koulussa jo aijemmin mainitsemani omien hiusten päivä, uskaltauduin värjäämään kauvan haluamani liukuvärjäytyt hiukset! Tuli muuten ihan sairaan kivat , ja itse olen todella tyytyväinen! :) Jotain vaihtelua siihen iän ikuiseen ruskeaan väriin. Latvoihin tehtiin värinpoisto jonka jälkeen laitettiin tyviväri astetta tummemmalla kuin omani ja latvat sitten vain sävytettiin. Mulla oli tuo vaalennusjauhe päässä ehkäpä noin.10 minuutin ajan jos sitäkään, ja ehti jo noinkin lyhyessä ajassa kuluttamaan kivasti hiusta. Kuinka tyhmä oonkaan joskus ollut kun tehnyt useampan otteeseen värinpoistoja kampaajalla kokopäätä vaalentaessa, noh silloin oli kyllä hiukset ihan sen näköisetkin, huonokuntoiset ja hamppuiset.  Nyt siis loppui meillä tuo värikurssikin. Mihin tammikuu oikein katosi? aika menee ihan hurjaa vauhtia eteenpäin. Torstaina  meillä oli myös värikoulutus johon äiti tuli malliksi. Väri kuulema onnistui täydellisesti :D ainakin on jotain opittu vaikka teoria ei ehkä ihan vielä ole kunnolla hallussa. Tänään olikin sitten ihanan rento päivä koulussa, värjäilin yhden harjoituksen harjoituspäähän , leikattiin mun hiukset sekä kiharreltiin toistemme hiuksia.



Ennen ja jälkeen

Koulutuksesta saatiin lahjaksi itsellemme värishamppoo sekä hoitoaine

Tänään oli tarkoitus päästä hyppäämään mutta se peruuntui taas, noh sunnuntaina uusi yritys ja toivonmukaan viimeistään silloin päästäisiin hyppäämään! :) Näillä näkymin osallistutaan tallin 10pv seuriksiin jossa mennään 80cm ja 90cm.  Oltaisiin menty rats.koulun tunnille tänään mutta tunnilla ei ollutkaan tilaa. Olin siis vasta 7 jälkeen tallilla joten tunnit olivat paraikaan silloin menossa. Suunnattiinkin siis divan kanssa kentälle. Pohja oli jostain kohtaa hiaman epätasainen joten jäätiin pyörimään siihen osaa jossa pohja tuntui hyvälle ja jossa oli vielä sopivasti lunta. Mentiin aika hissukseen vajaa tunnin verran käynnissä ja hiaman otin ravisiirtymisiä. Diva oli ihmeen rennon ja rauhallisen tuntuinen.Loppuun päin se liikkui käynnissäkin tosi rennon ja hyväntuntuisesti. Lopetettiin siihen ja käytiin vielä kävelemässä metsäpolulla lenkki siinä osassa mikä oli valaistu :)


Huomenna mennään itsenäisesti ja sunnuntaina toivonmukaan siis hyppäämään, palaillaan!
Hyvät viikonloput! :)

2 kommenttia:

  1. tosi kiva postaus, ja noi hiukset on himo ihanat !!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos, tykkään kans ite näistä tosi paljon !:)

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016