BLOGIN TAKANA

★21-vuotias Turkulainen hevosharrastaja.
★Ylläpitohevosen Glitterin jälkeistä elämää uuden hevosuttavuuden Ministerin kanssa.
★Valmentaudun aktiivisesti ja tavoitteet ovat kilpailemisessa!

» Lue lisää minusta


9. maaliskuuta 2013

Kuulumiset

Torstaina sain käydä liikuttamassa ponin. Turussa on nyt muutaman päivän ajan paistanut aurinko melkein ihan kirkkaalata taivaalta ja muutenkin on ollut ihania keväisiä päivä, torstaina oli myöskin niin hyvä ilma,että käytiin ponin kanssa käppäilemmässä alkukäynnit polulla ja käveltiin pari kierrosta auringonpaisteessa kentällä. Tämän jälkeen suunnattiinkin maneesille. Ratsastin ehkä vajaa tunnin verran, ei tehty oikeastaan mitään sen erikoisempaa, lähinnä työskentelin kaikissa askellajeissa. Poni tuntui olevan hiaman tahmea alkuun, mutta reipastui kumminkin loppuun päin. Käynnissä asettelin ja taivuttelin ympyröillä kunnolla kumpaankin suuntaan sekä tehtiin pysähdyksiä.Pikkuhiljaa poni alkoi reipastua ja reagoi pohkeeseen paremmin.Ravissa jatkettiin pitkälti saman kaavan mukaan, alkuun pyysin koko uraa pitkin hiaman reippaampaa ravia jonka jälkeen lähdin työskentelemää harjoitusravissa, tein eri kiemurauria sekä vaihtelin usein suuntaa. Laukassa poni oli yllättävän rennon ja hyvän tuntuinen, etenkin oikeassa kierroksessa se pelitti oikein hyvin! Laukkojen jälkeen ravailin vain loppuravit sekä käveltiin loppukäynnit! 


Tänään lauantaina en päässytkään Diivailemaan kun suunnattiin parin luokkakaverin kanssa heti aamulla 6 bussissa helsinkiin hiusmessuille! Jäi kyllä vähän vajaiksi viimeyönä unet kun herätys oli tänään jo ennen 5 :D en pahemmin huomennakaan kerkiä nukkumaan kun aamulla tallille kisoihin!  Messut olivatkin melkoinen pettymys, tai odotin enemmän mutta ei siellä oikeastaan mitään sen kummepaa ollutkaan :D Ei siellä sen pahemmin ollut mitään ostettavaakaan, tekoripsiä kyllä hamstrasin mukaan kun olivat vain 2e kappale XD 



Huomenna sitten kisoihin loikkimaan, palaillaan! :)

2 kommenttia:

  1. Oon muutaman kerran jo miettinyt, että miksi et mainitse ton ponin nimeä?:D onko omistaja pyytänyt ettei sitä julkaistais tmv vai onko siihen mitään tiettyä syytä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei siihen oikeasti taida olla mitään syytä, ei ole omistaja kieltänyt tai sanonut mitään.. Poni nyt ei blogissa kerta mitenkään esiinny muutakuin joskus satunnaisesti saan sen käydä liikuttamassa ja siitä kerron niin en ole kokenut tarpeelliseksi kirjoittaa siitä nimellä :))

      Poista

Huomaathan,että kommenttisi ilmestyy näkyviin vasta kun olen sen hyväksynyt! Epäasialliset sekä arvostelevat kommentit jätetään julkaisematta.

Kiitos kommentistasi! :)
-Moona-

Copyright

Webdesignin tarjoaa Veera Junttila, Lunar Graphics 2016